Tolunay Kafkas Kayserispor'dan İstifa Etti - Son Dakika
Spor

Tolunay Kafkas Kayserispor'dan İstifa Etti

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın kötü gidişatı nedeniyle görevi bıraktı.

03.03.2016 16:31  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de son dönemde kötü sonuçlar alan Kayserispor'da Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı. Görevden ayrılmak isteyen Kafkas'ın istifasının kabul edildiği ve başarılı çalıştırıcı ile yolların ayrıldığı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulundan isimlerle basın toplantısı düzenleyen Kafkas, takımı Süper Lig'de tutacakları yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

BAŞKAN VEKİLİ ORTAKÖYLÜOĞLU: KAFKAS'A TEŞEKKÜR EDERİZ

Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan istifa konusunda talep geldiğini belirterek, "Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a verdiği emeklerinden dolayı yönetim olarak teşekkür ederiz" diye konuştu.

23 HAFTADA 23 PUAN

Tolunay Kafkas, 7 Temmuz 2015 tarihinde Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kafkas yönetimindeki Kayserispor, Süper Lig'de 23 hafta geride kalırken topladığı 23 puanla 15. sırada yer alıyordu.

Tolunay Kafkas Kayserispor\'dan İstifa Etti

Son Dakika Spor Tolunay Kafkas Kayserispor'dan İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Serdar: Galatasaray a gel tolunay 3 4 Yanıtla
  • Murat: Kayserispor şimdi ligde kalmayı garantiledi. 1 2 Yanıtla
  • Kemal: Tolunay hoca hiçbir takımla sezon sonunu getirmedi ki... 1 1 Yanıtla
  • tuncay kayabaşı: Aslında iyi hoca ama korkak oynatıyor bu oynanan futbolla süper ligde yenebileceğimiz takım yok zaten bizim ligde kalıp kalmayacağımızı rakiplerimiz belirliyecek 1 0 Yanıtla
  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.


Advertisement