Kırklarelispor Başkanı Volkan Can: Fenerbahçe maçımız ertelenebilir - Son Dakika
Spor

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can: Fenerbahçe maçımız ertelenebilir

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Kırklarelispor arasında oynanacak karşılaşma ertelenebilir. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, lig maçı için gittikleri Trabzon'dan henüz dönemediklerini ve uçuşun iptal olması halinde Fenerbahçe maçlarının ertelenebileceğini söyledi.

10.02.2020 14:49  Güncelleme: 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Fenerbahçe ile Kırklarelispor arasında oynanan maç öncesinde önemli bir gelişme yaşandı ve karşılaşmanın ertelenme durumu ortaya çıktı.

2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Kırklarelispor, geride kalan hafta sonu Hekimoğlu Trabzon ile oynayacağı maç için Trabzon'a gitti. Ancak Karadeniz Bölgesi'nde yoğun kar yağışının olumsuz hava koşullarına neden olması nedeniyle müsabaka ertelendi. Bölgede uçuşlar iptal olduğu için de Kırklarelispor henüz Trabzon'dan ayrılamadı.

FENERBAHÇE MAÇINA YETİŞEMEYEBİLİRLER

Bu gelişme üzerine Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile iletişime geçen Kırklarelispor yöneticileri, henüz Trabzon'dan çıkamadıklarını ve Salı akşamı 20:30'da oynanacak Fenerbahçe maçına yetişemeyebileceklerini ilettiler.

Bu gelişmenin ardından TFF yetkilileri, Kırklarelispor'un durumunu beklemeye başladı. Eğer Kırklarelispor kafilesi, pazartesi günü uçuşların gerçekleşmesi halinde İstanbul'a gelecek. Ancak uçuşların iptal olması halinde büyük olasılıkla karşılaşma ertelenecek.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA VAR

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Sabah, öğlen uçakları iptal oldu, saat 18:00'de de uçağımız var, bu da iptal olursa zaten İstanbul'a gelemiyoruz. TFF ile görüştük, biz oynamak istiyoruz ancak şu an için İstanbul'a gelemiyoruz. Trabzon'da son 5 yılın en yoğun kar yağışı var. Saat 6'da uçak var ve onu bekliyoruz. Şu anda 6'daki uçağımız için bir iptal pozisyonu yok ancak bekliyoruz. Bugün gelemezsek, yarın da saat 2'de bir uçağımız var ama maça yetişemeyiz" ifadelerini kullandı.

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can: Fenerbahçe maçımız ertelenebilir

Son Dakika Spor Kırklarelispor Başkanı Volkan Can: Fenerbahçe maçımız ertelenebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ts: Ali koç bunuda Trabzon yapmişdir Trabzon dan uçak kaldırmadı fenerde dinlensin haftaya Ankara Maci var yorulmasın küçük sümüklü emrahlar 3 16 Yanıtla Fenerli: Kale direğini sahaya atmış otobüse kurşun sıkmış adamlardan herşey beklenir 8 0
  • MURAT ALİ YILDIZ: HÜKMEN YENİLDİKLERİNİ AÇIKLASINLAR ZATEN 3 YEDİLER. SAYGILI OLUP BİZİ YORMADAN. :) 2 15 Yanıtla gggsss1905: herkes sizingibi gurursuzmu 3 7 Mühendis: 6sss1905 kimse sizin gibi gurursuz olmaz korkup maça çıkmadığınız zamanı unutmaayın karaktersizler 7 0
  • ...: Bize fark etmez haftaya oynarız sayın başkan. Kardeş takım Kırklareli :) 11 2 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: hayırlı işler zorlu center ;) 4 6 Yanıtla
  • ALBATROS : Suriyedeki Şehit ve Yaralılarımız Akabinde Ülkemiz Hayınlarından Zurna Gibi Sesler Çıkmaya Başladıki Sormayın Gitsin Lakin Esaddan Nasıl Hesap Sorulum En Kısa Zamanda Ümüğü Sıkılacaksa Hayınların Zurnalarıda Zırt Diye Zırtlayacak Şehitlerimize Cenab-ı Allahtan Rahmet Yaralılarımızada Şifalar Verir İnşallah 0 1 Yanıtla

Advertisement