Max Kruse imzayı attı, ilk hedefini açıkladı! - Son Dakika
Spor

Max Kruse imzayı attı, ilk hedefini açıkladı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse, "İlk hedefim formaya 4. yıldızı takmak. Türkiye'den Tolgay Arslan'ı çok iyi tanıyorum. Gelmeden önce onunla konuştum, buranın ne kadar harika olduğundan bahsetti." dedi.

03.07.2019 20:04  Güncelleme: 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Alman golcü Max Kruse ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. İmza sonrası FB TV'ye konuşan başarılı oyuncu ilk hedefini açıkladı.

"TOLGAY'I ÇOK İYİ TANIYORUM"

Kruse, "İlk hedefim formaya 4. yıldızı takmak. Türkiye'den Tolgay Arslan'ı çok iyi tanıyorum, Hamburg'dan tanışıyoruz. Gelmeden onunla konuştum, buranın ne kadar harika olduğundan bahsetti. Tolga Ciğerci'yi de tanıyorum. Herkesle tek tek tanışacağım, bunun için sabırsızlanıyorum." dedi.

Max Kruse imzayı attı, ilk hedefini açıkladı!

"FENERBAHÇE BENİ ÇOK İSTEDİ"

Golcü oyuncu, "Tepkiler çok olumluydu, arkadaşlarım gurur duydu. Onlar kalbimin sesini dinlememi istediler. Fenerbahçe beni çok istedi. Buranın ne kadar büyük, Avrupa'da bilinen bir kulüp olduğunu belirttiler. Buraya gelerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Max Kruse imzayı attı, ilk hedefini açıkladı!

Son Dakika Spor Max Kruse imzayı attı, ilk hedefini açıkladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Son Dakika: KRUSE "Fenerbahçe Avrupa'da bilinen bir klüp. Şampiyonlar ligine gitmek istiyorum" deyince tekrar sağlık kontrolünden geçirildi... 6 3 Yanıtla ?: AAUAHAHAUAHAHAAHAHA 2 0 ERCÜMENT: veletsin yaşın 10dur 0 1 Volkan : Süperlig bura 1.2 takviye son vuruşları kaliteli oyuncularla herşey değişebilir ligi gözünde büyütme bence 0 1
  • .: biri bu hırpoya dört yıldızlı bir takımın olduğunu ve 5. yıldıza da daha yakın oldugunu söylesin 1 2 Yanıtla dsadsasad: daha bismillah kardeşim bu nasıl yorum!!edepsizlikte millet olarak zirveyi kimseye bırkamayız maasallah!! 2 0
  • ?: Sener hepinizden once takti :D 1 0 Yanıtla
  • 6s: ne mqlsınız oğlum giden fenerin parası size giren çıkan ne siz kendinize bakın ezikler... 1 0 Yanıtla
  • Fatih: Hedefi slimaniyi geride birakmak puhaha ye oglum bunlarin parasini sevaptir 0 1 Yanıtla
  • Hsnd: Hedef kumede Kalmak olmali 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement