O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçilemeyen Denizlispor'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı - Son Dakika
Spor

O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçilemeyen Denizlispor'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı

O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçilemeyen Denizlispor\'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Denizlispor'un kalecisi Abdülkadir Sünger, Galatasaray'a karşı 30 dakikalık bölümde harikalar yarattı. Net fırsatlar çıkaran kaleciyi yaklaşık 35 metreden Alpaslan Öztürk avladı. Alpaslan'ın falsolu ve süratli şutuna ayağıyla müdahale etmek istese de nefis golü önleyemedi.

28.12.2021 21:49  Güncelleme: 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Nef Stadyumu'nda Denizlispor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında çok ilginç anlar yaşandı. Galatasaraylı futbolcular, kaleci Abdülkadir Sünger'i bir türlü geçemedi. 21 yaşındaki kaleci inanılmaz kurtarışlar yaptı. Aslan ilk yarıda direklere de takıldı.

O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçit vermeyen Denizlispor'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı
Görüntü: A Spor

"YETER ARTIK" DEDİ

Alpaslan Öztürk ise kaçan gollere adeta "Artık yeter" diyerek yaklaşık 35 metreden topa tüm gücüyle vurdu. Alpaslan'ın falsolu ve sert şutuna kaleci Abdülkadir yine müdahale etti. Ayağından seken sert top, filelerle en sonunda buluştu. Alpaslan'ın gol sonrası yaptığı sevinç de dikkat çekti.

O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçit vermeyen Denizlispor'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı
O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçit vermeyen Denizlispor'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı
Görüntü: A Spor
O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçit vermeyen Denizlispor'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı
Görüntü: A Spor
O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçit vermeyen Denizlispor'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı

Son Dakika Spor O nasıl gol öyle Alpaslan! Geçilemeyen Denizlispor'un kalecisini akılalmaz mesafeden gafil avladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement