Olympiakos, Valbuena Transferini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Olympiakos, Valbuena Transferini Açıkladı

Yunanistan ekibi Olympiakos'un Başkanı Evangelos Marinakis, Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbuena ile transfer konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Komşu'da Parapolitic FM'e konuşan Marinakis, Valbuena transferini kısa süre içinde açıklayacaklarını söyledi.

23.05.2019 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mariniakis'e Valbuena transferi sorulurken inkar etmeyerek, "Zamanı geldiğinde açıklayacağız. Valbuena'nın Olympiakos'a çok faydası olacak. Çok iyi bir oyuncuyu transfer ettik diyebiliriz, anlaşma şu anda çok yakın. Listede çok oyuncu var sadece 1 değil. Olympiakos'un şampiyonluğu ve Avrupa'da yerini alması her şeyden önemlidir." dedi.

Marinakis'in sözleri sonrasında Yunan basınının manşetlerini Valbuena süsledi ve bir yıldızın transferinin artık bittiğine vurgu yapıldı.

Olympiakos, Valbuena Transferini Açıkladı

FENERBAHÇE'NİN EN ÇOK ASİST YAPAN İSMİ

Fransa ve Arap liglerinden de teklif alan Valbuena'nın Fenerbahçe'den de 2 yıl için 3,4 milyon euroluk teklif aldığı öne sürülmüştü. Valbuena 20'si ilk 11'de olmak üzere bu sezon 31 resmi maçta görev yaptı. Oynadığı maçlarda takımının en etkili ve istikrarlı oyuncusu oldu. sakatlık yaşadığı dönemlerde de Fenerbahçe onu çok aradı. 8 asistle Fenerbahçe'nin en çok gol pası veren oyuncusu oldu.

Olympiakos, Valbuena Transferini Açıkladı

Son Dakika Spor Olympiakos, Valbuena Transferini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • osmaniyeli: allah belanızı versin be iyi adamı satmaya alışkınsınız slimani frey tursusunu kurun allah belanı versin ali koç 8 6 Yanıtla Veli: Slimani zaten gitti. Mal 0 0
  • Fb 1907 : Taraftarın şu kadroda en sevdiği isim ayağına topu aldığında seyirciyi ayağa kaldıracak tek oyumcumuzu bedava bırakmak akıl mantık işimi hiç ders almıyoruz Emre pereira li sezonda gönderilmese o yıl bu takım sampiyondu şimdi 39 yaşında geri alıyoruz gencler le böyle tecrübeli oyuncuları karmak lazım ... Bu adam ve soldado böyle bedava dan giderse kimse vizyon falan demesin 10 1 Yanıtla Gitsinler: Gidin sizde gidin artık ligden düşeriz 5 1 Fb 1907 : Bu ikisi olmasa düşmüştük zaten 3 1
  • Çok iyi : Bir Beşiktaşlı olarak en sevindiğim haber fenevin en iyi oyuncusu 6 4 Yanıtla
  • Trrrr: İyi adam dı ama yetmez Fenerbahçe ye bunlar vasatı aşamıyor 2 8 Yanıtla

Advertisement