Omar Elabdellaoui: Tedavim her geçen gün daha iyiye gidiyor - Son Dakika
Spor

Omar Elabdellaoui: Tedavim her geçen gün daha iyiye gidiyor

Yılbaşı gecesi havai fişeğin elinde patlaması sonucu görme kaybı tehlikesi yaşayan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, "Tedavim her geçen gün daha iyiye gidiyor. Pozitif kalmaya çalışıyorum. Gelecekte her şeyin iyi olacağına inanıyorum" dedi.

08.01.2021 19:32  Güncelleme: 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılbaşı gecesi havai fişeğin elinde patlaması sonucu görme kaybı tehlikesi yaşayan ve tedavi süreci devam eden Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Norveçli futbolcu sağlık durumuyla ilgili, "Tedavim her geçen gün daha iyiye gidiyor. Pozitif kalmaya çalışıyorum. Gelecekte her şeyin iyi olacağına inanıyorum" dedi.

Kendisinin yanında olanlara ve kendisine destek verenlere minnettar olduğunu belirten Omar Elabdellaoui, "Dürüst olmak gerekirse aldığım desteğe şükran borçluyum. Başkanımız, başkan yardımcımız, teknik direktörümüz, yardımcı antrenörlerimiz, takım arkadaşlarım, kulüp çalışanları ve tüm taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Türk halkının desteğine minnettarım, benim durumumu her gün arayıp soran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya da teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Omar Elabdellaoui: Tedavim her geçen gün daha iyiye gidiyor

Son Dakika Spor Omar Elabdellaoui: Tedavim her geçen gün daha iyiye gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement