Rachid Ghezzal, Bayern'in yıldızı Thomas Müller'i sollamak üzere - Son Dakika
Spor

Rachid Ghezzal, Bayern'in yıldızı Thomas Müller'i sollamak üzere

Beşiktaş'ta istatistikleri altüst eden Rachid Ghezzal, Avrupa'da da Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller'in ensesinde. Erzurum maçında 1 gol ve 1 asist yapan 28 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller'in (16 asist) ardından en çok asist yapan futbolcu konumuna geldi.

12.04.2021 10:16  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ta ikinci baharını yaşıyor. Erzurum maçında klas bir gol atan ve bir de gol pası veren Cezayirli solak futbolcu, Avrupa'da asist krallığı yarışında Thomas Müller'i zorluyor. Toplam 14 asiste erişen 28 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da tüm liglerde asist yapan futbolcular arasında ikinci sıraya yerleşti. 16 asisti bulunan Bayern'in yıldızı ve Ghezzal arasında ligler bitene kadar rekabet sürecek.

Rachid Ghezzal, Bayern'in yıldızı Thomas Müller'i sollamak üzere

SON 10 YILIN EN ÇOK ASİST YAPAN OYUNCUSU

Rachid Ghezzal, 14 asiste ulaşarak Beşiktaş'ta son 10 yılın en çok asist yapan oyuncusu oldu. Kariyerinin en fazla asist yaptığı dönemini geçiren Rachid Ghezzal'ın bu sezon 3 de gole imza attı. Cezayirli yıldız Süper Lig'de toplam 17 gole direkt katkı sağladı.

Rachid Ghezzal, Bayern'in yıldızı Thomas Müller'i sollamak üzere
Rachid Ghezzal, Bayern\'in yıldızı Thomas Müller\'i sollamak üzere

Son Dakika Spor Rachid Ghezzal, Bayern'in yıldızı Thomas Müller'i sollamak üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Hasan emmi: O kadar üst düzey Topcu da niye Bayern de. Madrid de. Barselonada değilde bjk da. Gülmek lazım. Yesinler senin kaliteni. 15 18 Yanıtla Bilo: Rahaysızsın kardeş..acil karaciğer enzimlerine baktır..saçmalıyosun 3 0 mustafa sahin: sizde olamadıgı ıcın cekemıyorsunuz 3 0
  • ömercan: hasan emmi kıskançlığa gerek yok tebrik etmeyi öğrenin. 17 3 Yanıtla
  • Elma ile armudu kıyaslamak gibi: Bundesliga nere süperlig nere. Alman futbolunu izleyin ondan sonra kıyaslayın. En büyük organizasyonlarda alman tenik adam ve alman kulüpleri var. Müller bu ligde oynasa bırak asisti bir kaç maçta bu kadar gol atar. Güldüm geçtim 2 11 Yanıtla Bencede: Kardeşim o Almanyada Gezall Türkiyede diyorsunda Müllerin yanında oynayanlara bak Gezalın yanında oynayanlara bak 8 0 Muzaffer: BJK. Gezalı inğiltere liğinden bedelsiz kiraladı bu tabi'ki elma ile armut'du kıyasylan arkadaşa fazla koymuş bende buna çok güldüm gezal'ın ingiltere liğindede goleri var almanya kimmiş BJK trasferin son gününde fırsat trasferi olarak şansını denedi ve gezalı kiraladı bu elma ve armutcu arkadaşın borusuna giden ne hayırdır BJK türkiye'ye Talişkayı getirdi daha onungibi gelen oyuncu yok Gezalı getirdi türkiyeye benzeri gelmedi sen söğle bakalım elmacı armutcu arkadaş varmı artanatif. 0 0

Advertisement