Rangers'da koronavirüs kurallarını ihlal ederek partiye katılan futbolculara 6 maç men cezası verildi - Son Dakika
Spor

Rangers'da koronavirüs kurallarını ihlal ederek partiye katılan futbolculara 6 maç men cezası verildi

İskoçya Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Rangers'ın 5 futbolcusu partiye katılıp, ülkede uygulanan koronavirüs kurallarını ihlal ettikleri için ceza aldı. 6 maç men cezası alan futbolcular, 4 maçlık men cezalarını ilk çıkacakları karşılaşmadan itibaren çekecek. Kalan 2 maçlık cezalarını ise sezon sonuna kadar tamamlamaları gerekecek.

30.03.2021 21:15  Güncelleme: 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskoçya'da Rangers 2011 yılının ardından ilk kez ligde şampiyonluğa ulaşmıştı. Glaskow ekibinin 5 futbolcusuna, koronavirüs kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 6 maç men cezası verildi.

6 MAÇ MEN

İskoçya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Rangers takımının oyuncuları Bongani Zungu, Nathan Patterson, Calvin Bassey, Dapo Mebude ve Brian Kinnear'ın koronavirüs kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle haklarında açılan soruşturmanın sonuçlandığı belirtildi. Suçlu bulunan 5 oyuncunun her birine, 6 maç men cezası verildi. Futbolcular, 4 maçlık men cezalarını ilk çıkacakları karşılaşmadan itibaren çekecek. Kalan 2 maçlık cezalarını ise sezon sonuna kadar tamamlamaları gerekecek. Söz konusu oyuncular, şubat ayında polis baskını yapılan bir partide maskesiz olarak yakalanmıştı.

Rangers\'da koronavirüs kurallarını ihlal ederek partiye katılan futbolculara 6 maç men cezası verildi

Son Dakika Spor Rangers'da koronavirüs kurallarını ihlal ederek partiye katılan futbolculara 6 maç men cezası verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement