Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan Mayorga, yıldız futbolcuya 56 milyon sterlinlik manevi tazminat davası açıyor - Son Dakika
Spor

Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan Mayorga, yıldız futbolcuya 56 milyon sterlinlik manevi tazminat davası açıyor

Cristiano Ronaldo ve Kathryn Mayorga arasındaki tecavüz iddiaları yeniden gündemde. Kathryn Mayorga, davanın 2019'da düşmesinden sonra bir kez daha harekete geçme kararı aldı. Mirror'da yer alan habere göre; Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo'ya 56 milyon sterlin değerinde manevi tazminat davası açılacak.

29.04.2021 17:23  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo'yu 2009 yılında Las Vegas'ta bir otelde kendisine tecavüz etmekle suçlayan Kathryn Mayorga, davanın 2019'da düşmesinden sonra bir kez daha harekete geçme kararı aldı. Cristiano Ronaldo'nun "iddiaların makul şüpheden öteye geçmemesi" sebebiyle ceza almamasına karar verilmişti. Kathryn Mayorga, Cristiano Ronaldo'nun kendisine susması için 375 bin dolar verdiğini öne sürmütü. Bir kez daha harekete geçen Kathryn Mayorga, Portekizli futbolcuya 56 milyon Sterlinlik manevi tazminat davması açmaya hazırlanıyor.

Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan Mayorga, yıldız futbolcuya 36 milyon sterlinlik manevi tazminat davası açıyor

GEÇMİŞE DÖNÜK DE AÇACAK

Mirror'da yer alan habere göre Kathryn Mayorga, 18 milyon Sterlin geçmişe dönük, 18 milyon Sterlin ise geleceğe dönük manevi tazminat davası açacak. Mayorga, kalan 20 milyon sterlini ise 12 yıllık süreçte yaptığı yasal masraflar ve diğer mağduriyetleri için talep ediyor.

Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan Mayorga, yıldız futbolcuya 36 milyon sterlinlik manevi tazminat davası açıyor

PİŞMAN OLMUŞTU

2009 tanıştığı Ronaldo'nun kendisine otel odasında tecavüz ettiğini iddia eden Mayorga, kendisine verilen 375 bin dolar nedeniyle sustuğunu ve pişman olduğunu söyleyerek yeniden şikayetçi olmuştu.

Ronaldo\'yu tecavüzle suçlayan Mayorga, yıldız futbolcuya 56 milyon sterlinlik manevi tazminat davası açıyor

Son Dakika Spor Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan Mayorga, yıldız futbolcuya 56 milyon sterlinlik manevi tazminat davası açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Veli: Kadın paranın peşinde 59 1 Yanıtla
  • Muttalip : Dünyada hırsızlığın yeni metodu. Arsız oluyor hırsız. 23 1 Yanıtla
  • Hurdacı : Eşini defalarca aldatan adamdan ne beklenir. 4 12 Yanıtla
  • Mehmet Yıldız: Ronaldo bunun parasını peşin ödemiştir. Komidinin üstüne bırakmıştır o gün. Taciz tecavüz hikaye. Kadın para avcısı belli. 16 0 Yanıtla
  • S. D. : Neden 375 bin . Neden 300 değil veya 400 değilde 375 14 0 Yanıtla Erdal : Çünkü neden biliyor musun Ronaldo 300.000 Euro dedi kız 400.000 Euro dedi pazarlık sonucu 375.000 euro da anlaştılar olayın Özü bence bu 1 0 Bosgenc: Pazarlik payi ve sanki bir hesap yapmislar gibi gozuksun diye 1 0 Bilişkişi: +Ronaldo: 300 bin -Hayır imkansız 400 bin. +325 ? -Saçmalama istersen 400 +Tamam 350 Olsun. -Ya hayır delirdin mi sen en son 375 olur. +Anlaştık. 0 0
  • Baba: Bakti para az geldi tecavuz etti bana..bos versene 13 0 Yanıtla
  • Kartal bir : Kendini uyanık sanan avukatların yeni iş imkanı 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Antalya Kemer'de Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı düzenlenecek
    16:04 Antalya Kemer'de Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı düzenlenecek

    Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek olan Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak. Yarış, Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde başlayacak ve sporcular, plaja kurulacak rampadan denize atlayışla parkuru tamamlayacak. Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yarışın Kemer turizmine büyük katkı sağlayacağını belirterek, bölgede spor turizmini geliştirmek için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    15:19 Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katıldı. Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı ve çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi. Şenlikte konuşan Yılmaz, organizasyonda görevli herkese teşekkür etti.

  • Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar
    15:08 Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar

    Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ardından ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını peş peşe paylaşıp "iş ve seyahat" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.


Advertisement