Sadettin Saran, Süper Lig'in yayın haklarını almak istiyor - Son Dakika
Spor

Sadettin Saran, Süper Lig'in yayın haklarını almak istiyor

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Süper Lig'in yayın hakları için ilgili olduklarını söyledi. Saran, "Şartnameyi alacağız, inceleyeceğiz ve değerlendireceğiz. Niyetimiz var. Sonuçta iş insanıyız, illa alacağız diye bir şey yok, şartnameye bakacağız" ifadelerini kullandı.

12.03.2021 14:32  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü iş insanı Sadettin Saran, Spor Toto Süper Lig'in yayın haklarını alma niyeti içinde olduklarını açıkladı. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Saran, karar vermeden önce şartnameye bakacaklarını dile getirdi.

"NİYETİMİZ VAR"

Uçankuş TV'ye konuşan Saran, Süper Lig yayın hakları ihalesiyle ilgili verdiği demeçte yeşil ışık yaktı. Sadettin Saran, "Süper Lig'i almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtta, ''Biz hem çekim, hem içerik işinde varız. Türkiye dahil birkaç tane ülkenin futbol çekimlerini de yapıyoruz. Bizim dolaylı ve direkt ilgili olduğumuz bir alan bu. Şartnameyi alacağız, inceleyeceğiz ve değerlendireceğiz. Niyetimiz var. Sonuçta iş insanıyız, illa alacağız diye bir şey yok, şartnameye bakacağız" şeklinde konuştu.

Sadettin Saran, Süper Lig\'in yayın haklarını almak istiyor

Son Dakika Spor Sadettin Saran, Süper Lig'in yayın haklarını almak istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fenerbahçeli: İnşallah Alırda Haksız BEİN den Kurtuluruz 50 71 Yanıtla
  • hakan: alsında bir feNerasyonla el ele Fb mizi şampiyon yapsın koç lar. 4 1 Yanıtla
  • DENİZ: ahhh Saadettin ahhh :) 0 0 Yanıtla

Advertisement