Gökhan Gönül'ün boşluğunu doldurmak isteyen Beşiktaş, Roma'dan Davide Santon ile prensipte anlaştı - Son Dakika
Spor

Gökhan Gönül'ün boşluğunu doldurmak isteyen Beşiktaş, Roma'dan Davide Santon ile prensipte anlaştı

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe'ye giden Gökhan Gönül'ün boşluğunu doldurmak istiyor. Sağ bek arayan siyah beyazlı ekibin Roma'dan Davide Santon'u satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı iddia edildi.

15.08.2020 16:07  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PAOK ile karşılaşacak olan Beşiktaş bir yandan da transferde hareketli günler geçiriyor. Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş, Fenerbahçe'ye geri dönen Gökhan Gönül'ün yerine aradığı sağ beki İtalya'da buldu.

Siyah Beyazlı ekip, Roma'da forma giyen Davide Santon ile prensip anlaşmasına vardı. TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş Roma'dan Davide Santon'u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

21 RESMİ MAÇA ÇIKTI

Geçen sezon Roma formasıyla 21 resmi maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu gol veya asist kaydedemedi.

KARİYERİNE INTER'DE BAŞLADI

Kariyerine Ravenna altyapısında başlayan Santon, 2005'te Inter altyapısına transfer oldu. Sonrasında Cesena ve Newcastle United takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2018'de ise 9.5 milyon euro bonservis bedeliyle Roma'ya transfer oldu.

Gökhan Gönül\'ün boşluğunu doldurmak isteyen Beşiktaş, Roma\'dan Davide Santon ile prensipte anlaştı

Son Dakika Spor Gökhan Gönül'ün boşluğunu doldurmak isteyen Beşiktaş, Roma'dan Davide Santon ile prensipte anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gurmeFB: GÖKANIN YERİ KOLAY DOLAR 3 3 Yanıtla
  • Nası olacak o iş: Yavaş dolsun... 0 0 Yanıtla

Advertisement