Şampiyonlar Ligi'nden elenen Juventus'ta Ronaldo dönemi kapanıyor! Yeni durağı ABD olacak - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi'nden elenen Juventus'ta Ronaldo dönemi kapanıyor! Yeni durağı ABD olacak

Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto hezimeti sonrası Juventus'ta Cristiano Ronaldo ile yollar ayrılabilir. Portekizli yıldız futbolcunun İngiliz efsane futbolcu David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami ile temas halinde olduğu belirtildi.

11.03.2021 14:27  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun MLS ekibi Inter Miami'nin sahibi efsane futbolcu David Beckham ile temas halinde olduğu iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Porto'yu uzatmada 3-2 yenmesine rağmen rakibine elenerek turnuvaya veda eden Juventus'ta Ronaldo ayrılığı yaşanabilir. İngiliz basını Portekizli yıldız futbolcunun Amerika'ya transfer olabileceğini yazdı.

Haberde David Beckham'ın takımında görmek istediği Cristiano Ronaldo için hem Juventus'a reddedemeyeceği bir teklif yapacağı hem de yıldız futbolcunun ilgisini çekecek 3 yıllık sözleşme sunacağı belirtildi.

JUVENTUS GİTMESİNE ONAY VERECEK

36 yaşındaki futbolcunun Juventus ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Juventus'un da yıllık 31 milyon euroluk maaşı nedeniyle yaz transfer döneminde yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasına sıcak baktığı öğrenildi.

BECKHAM RONALDO'YU İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde David Beckham verdiği bir röportajda Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'yi takımında görmek istediğini dile getirmişti.

Şampiyonlar Ligi\'nden elenen Juventus\'ta Ronaldo dönemi kapanıyor! Yeni durağı ABD olacak

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi'nden elenen Juventus'ta Ronaldo dönemi kapanıyor! Yeni durağı ABD olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Y Y 1907: bir MARADONAYI birde seni seyrettik büyük USTA 27 4 Yanıtla
  • ali comlu: adam napsın kardeşim 10 kişinin yaptıgı hatayı bir kişi düzeltemezki takımın bel kemiği ronaldo bunu her lig maçlarında görüyoruz ronaldo juvende harcanıyor resmen 20 3 Yanıtla
  • ALİ: Ronaldo yaşayan bir futbol efsanesidir dünyanın en yetenekli futbolcusu değil ama gelmiş geçmiş en büyük futbolcusudur Portekizi Avrupa şampiyonu yaptı yetmezmi? 15 1 Yanıtla
  • maradona: yuveye gelmesi zaten hata... 6 2 Yanıtla
  • Kıvanç camhan: Kralsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ronaldo 7 1 Yanıtla

Advertisement