Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı - Son Dakika
Spor

Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Antalyaspor maçıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Dilmen, "Galatasaraylı olsam şu oyun beni tatmin etmezdi. Ama kötü oyuna rağmen kazanmak şampiyonluk getirir" dedi. Taraftarlar, Rıdvan Dilmen'in görüşlerine karşı çıktı.

21.01.2023 21:58  Güncelleme: 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Puanını 45 yapan Aslan, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile farkı 7'ye yükseltti.

DİLMEN'DEN ÇARPICI YORUMLAR

TV 8,5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçın ilk yarısında Galatasaray'ın oyununun kötü olduğunu söyledi. Dilmen, "İlk yarıdaki oyun kötü. Galatasaraylı olsam şu oyun beni tatmin etmez" dedi.

"ŞAMPİYONLUK GETİRİR"

Dilmen maçın ardından ise şu yorumu yaptı: "İyi oynamadığı maçı da kazanabilmesi Galatasaray'ın bu sezonki farkı oldu. Derler ya, ligin 17. haftasında öylesine bir dakikada gol atarsın ki, bu gol şampiyonluk getirir derler. Hayır, kötü oyuna rağmen kazanmak şampiyonluk getirir. Galatasaray bu maç yine 15-20 arası korner kullandı ama sonuçlandıramıyor. Haftanın 4 günü duran top çalışması lazım Galatasaray'ın."

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada pek çok Galatasaray taraftarı Dilmen'in yorumlarına katılmadı. Sarı-Kırmızılı taraftarların çoğunluğu oyundan memnun olduklarını ifade etti.

Dilmen'e gelen bazı tepkiler:

Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı
Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı
Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen\'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı

Son Dakika Spor Şampiyonluğa yürüyen Galatasaray için Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Taraftarı kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mahir çelebi: hayır bencede organize coşkulu gs yoktu lig uzun fb nin 7 puan gerisinden geldik 10. haftadan sonra bu sorunu aşmazsak rüzgar biranda terse dönebilir rehavet tehlikelidir 15 4 Yanıtla
  • İbrahim Soytetir: Rıdvan nerelere oynadın Siyasi taklalar attın Sıradan bir fener silahşörlüğünden öte gidemedin Galatasaray la uğraşma serttir boğazına takılır 5 2 Yanıtla

Advertisement