Sergen Yalçın'ın "Yerden kalkmıyorlar" sözlerine Antalyaspor'dan fotoğraflı yanıt - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'ın "Yerden kalkmıyorlar" sözlerine Antalyaspor'dan fotoğraflı yanıt

Sergen Yalçın'ın "Sürekli yerden kalkmayan oyuncular var" sözü sonrası Antalyaspor Kulübü, sosyal medyadan rakip futbolcudan dirsek yediğini ve rakibinin neden kart görmediğini söyleyen Hakan Özmert'in son halini paylaştı.

03.02.2021 23:40  Güncelleme: 23:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın maç sonrası yaptığı açıklamalara sosyal medyadan yayınladığı fotoğrafla yanıt verdi.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonunda, "Bu maçla ilgili pek fazla konuşacağım bir şey yok. Yarım pozisyona girmeyen bir takıma karşı gol yiyoruz. Sürekli yerden kalkmayan oyuncular... Futbol bu değil. Bu oyun böyle oynanmıyor, böyle oynanmamalı bence" demişti.

Antalyaspor ise karşılaşma sonrası Hakan Özmert'in yüzünü paylaşarak "Keyfimizden yerde yatıyoruz" ifadelerini kullandı.

"VAR'I DOĞRU KULLANAMIYORUZ"

Antalyaspor'da Hakan Özmert, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçtaki hakem kararlarına tepki gösterdi.

Kartların hatalı verildiğini söyleyen Hakan Özmert, "Yüzüme bir dirsek aldım. Önce takımı kutluyorum. İyi kenetlendik, iyi mücadele ediyoruz. Veysel Sarı'nın pozisyonunu anlayamıyorum. İçeride izledim, nasıl kırmızı kart? Benim bir pozisyonum var, o da kırmızı kart. "VAR" var ama doğru kullanamıyoruz. Yetkililere seslenmek istiyorum, kim bu kuralları düzenliyor? Trabzonspor maçında Ersan'a penaltı ve kart! Ne yapalım, çekilelim mi? Biz de mücadele ediyoruz. Hakemler de insan ama dışarıdan izleniyor, bu kadar basit olmamalı. Lütfen bunlara dikkat edelim. Başka bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

ANTALYASPOR'DAN SERT BİLDİRİ

Antalyaspor, Beşiktaş maçı sonrası sert bir bildiri yayınladı. Yapılan açıklamada, "Süper Lig'de bu akşam puan mücadelesine çıktığımız Beşiktaş karşısında aldığımız beraberlik, kararlılığımızın, mücadelemizin ve azmimizin karşılığını alamadığımız bir müsabaka olarak hafızalardaki yerini alacaktır. Hafızalarımızdan silinmeyecek olan bir başka isim ise karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy olacak. Müsabakanın 70'inci dakikasında Ulusoy'un verdiği karar, oyun kurallarına göre değil, formanın rengine göre verildiğini bir kez daha bizlere ispat etmiştir."

"ENDİŞELERİMİZ ARTTI"

"Lehimize verilmesini beklediğimiz faulün aleyhimize verildiği yetmezmiş gibi, bir de oyuncumuzun kırmızı kartla oyundan atılmasının Türkçe'de karşılığını bulamıyoruz. Bir başka pozisyonda rakibimizin 10 kişi kalmasını beklerken 'devam' kararı, bu oyunun bu şartlarda daha ne kadar oynanabileceği ile ilgili endişelerimizi artırmıştır."

"TÜRKİYE'DE HİÇBİR MAÇ YÖNETMEMELİ"

"Türk futbol kamuoyu ve taraftarlarımız şunu bilmeli ki; hakkımızı arama konusunda asla geri adım atmayacağız. Hiç vakit kaybetmeden her takıma eşit yakınlıkta olduğuna inandığımız Türkiye Futbol Federasyonu'na, oyuncumuz Veysel'in kartının iptali ile ilgili başvurumuzu yapacağız. Hakem Alper Ulusoy ile ilgili talebimiz ise, bırakın bizim maçımızı, bir daha Türkiye'de hiçbir maç yönetmemesidir. Haklı talebimizin sonuna kadar arkasında duracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır" ifadelerine yer verildi.

Sergen Yalçın\'ın "Yerden kalkmıyorlar" sözlerine Antalyaspor\'dan fotoğraflı yanıt

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'ın 'Yerden kalkmıyorlar' sözlerine Antalyaspor'dan fotoğraflı yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Vatandaş : ANTALYA HAKSIZ VE YERSİZ KART İLE 10 KİŞİ KALDI...BEŞİKTAŞ 12 KİŞİ OYNADI...sanırım bu yorum yeterli.... 38 8 Yanıtla
  • By Angaralı: bjk hakemler sayesinde kazanırken sesin çıkmıyordu 32 3 Yanıtla
  • 4401: Gerçekten adam doğru söylemiş, kartları Futbol kulübünün rengine ve kasasına göre vermekten vaz geçin, futbol seyretmek en büyük zevkimdi onun da içine ettiniz. Bir takım yener yada yenilir ama biz Hakem hataları ile maçları katletmekten artık vaz geçin... Veysel'in pozisyonunun sarı kart ile uzaktan yakından alakası yok, arkasından beraberlik golü geldi, sonrasında adamın gözünü çıkartıyorlardı ve bırak sarı kartı faul bile çalmadı ve devamındaki atakta BJK ikinci golü buluyordu... Yazık!... 15 2 Yanıtla
  • ertan coşkun: özür dilemeli sergen yalçın yanlış konuştu yakışmadı. 11 1 Yanıtla
  • Fıret Erik Greyfurt: Antalya sporu fazla küçümsediniz için berabere kaldınız.Siz karşınızda Akdeniz Fırtıınası vardı.Nasip değilmiş demeniz yeterli. 8 2 Yanıtla
  • ÇARSI, PAZAR: göztepe maçını hakemlerle kazandın ne çabuk unuttun yüzsüz, yeter be 8 2 Yanıtla
  • Bunu Diyene Bakınız heleee: bunu diyene bak yıllardır futbol oynamayan kulüpler hakemle iştutanlar söyleyince bi garip oluyor. 5 3 Yanıtla
  • 03: Bu senenin ŞAMPİYONU belli . O kadar masraf yapan Ali koç Bırakmaz.Gerekirse hakeme veya Rakip takıma yardım eder gene alır maçı 0 4 Yanıtla
  • AHMET: KIRMIZI KARTLIK HAREKETE FAUL BİLE ÇALMAYAN HAKEM MAFYASI TAMAM BJK ,GS,FB BÜYÜK TAKIMLAR İYİDE OYNUYORLAR BUNLARI SİZİN KORUMANIZA İHTİYAÇLARI YOK SAHADA KENDİLERİNİ HÜKÜMDAR İLAN EDENLER ALLAHTAN KORKUN AYIPTIR GÜNAHTIR TÜRK FUTBOLUNA İHANET EDİYORSUNUZ MAÇLAR ARTIK YERDE YATARAK OYNANMAYA BAŞLADI ZEVK VERMİYOR BUNUN SEBEBİ TFF VE HAKEMLERDİR. OTURUN EMPATİ YAPIN TÜRK FUTBOLUNDAN KİRLİ ZİHNİYETİNİZİ ÇEKİN 2 1 Yanıtla
  • Şamil: Ben doğma büyüme Fener taraftarıyım. Ancak Anadolu kulüplerinden sevdiğim takip ettiğim şehirlerin takımları var.Yıllardır bir kesin kural var.Dört büyükler deniyor ya ben inanmıyorum 3 büyükler var.Hakelerin kariyerlerinide bu 3 büyük takımlar belirliyor.Eğer işlerine geldiği gibi hareket etmeyen dürüst olmaya çalışan varsa önce eyyamcıdan başlayın ağıza alınmayacak hakaretlere maruz bırakılıyor sonrada kariyeri kayboluyor.Anadolu kulülerinin tamamı figürandır.Bu maçtada 70.dakikada devreye gi 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.


Advertisement