Sinan Engin'den Sörloth'a sert tepki: İkinci Eyşan'dır, çok net - Son Dakika
Spor

Sinan Engin'den Sörloth'a sert tepki: İkinci Eyşan'dır, çok net

Milli Takım kampından sonra Trabzon'a dönmeyen ve takımdan ayrılma ateşini yakan Alexander Sörloth'a Ezel dizisinin karakterlerinden olan Eyşan benzetmesi yapıldı. Ünlü yorumcu Sinan Engin, Norveçli golcüyü sert bir dille eleştirdi.

13.09.2020 09:46  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Milli maçların ardından Trabzonspor'a geri dönmeyen Sörloth ile ilgili "2. Eyşan" benzetmesi yaptı.

Sinan Engin Sörloth'un Trabzonspor sayesinde yıldızlaştığını ve bordo mavili kulübün emeklerine ihanet ettiğini söyleyerek efsanevi Ezel dizisinin ihanetle özdeşleşmiş karakteri 'Eyşan'a benzetti.

Sinan Engin'in Sörloth ile ilgili sözleri şu şekilde:

"Seni burada parlatan Trabzonspor. Sen buraya çömez bir oyuncu olarak geldin. Trabzonspor sana kapısını açmış, sen kimseye haber vermeden gidiyorsun. Ahmet Ağaoğlu'na söylemiştik ama biz, 300-500 fazla verin alın diye."

"SÖRLOTH 2. EYŞANDIR"

"Futbolcu 1 sene oynamamayı göze alamaz. Öyle bir hata yapacağını düşünmüyorum. Yaptığı büyük bir hainliktir. 1 ay önce yap ki Trabzonspor forvet alabilsin. Alexander Sörloth 2. Eyşandır. Net."

"MUHTEMELEN BİR KULÜP AKLINI ÇELDİ"

"Ahmet Ağaoğlu bize 'biz biliyoruz o işleri dedi' ama öyle olmadı işte. Muhtemelen düşük paraya oynuyordu. Ben Trabzon'da 30 tane attım dedi, Trabzon'un durumunu da görünce şimdi de kaçtı işte, muhtemelen bir kulüp de bunun kafasını çeldi. Çok ayıp etti."

Sinan Engin\'den Sörloth\'a sert tepki: İkinci Eyşan\'dır, çok net

Son Dakika Spor Sinan Engin'den Sörloth'a sert tepki: İkinci Eyşan'dır, çok net - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Gazoz: Nedemis Gazi M.K.Ataturk ben sporcunu Ahlaklisini severim. 3 1 Yanıtla Gazoz: İlave futbolcu alirken sadaece zeki ve cevik olmasine bakarsaniz sonu bu olur 3 0
  • Şamil: Bunun sistemdeki karşılığı ne ise ona katlanacak.Başka yerde bu sezon oynama şansı yok.Bir futbolcu eğer bırakın bir sezonu hiç aralıksız üç ay top oynamadı mı artık o eski performansa dönemiyor.Ne yaparsa yapsın dönemiyor.Daha doğrusu hiç bir kulüp senin eski haline dönmeni beklemez oynatmaz kardeşim.Üst üste beş maç gol atamadın mı seni kadro dışı bırakırlar.Sonra kaybolur gidersin.Gelip delikanlıca bu sezonu aynı tempoda geçse idin seneye inan çok büyük kulüpler isterdi hemde iki atına.Yazık 0 1 Yanıtla
  • tokatlı : yabancı almayacaksın ey TRABZONSPOR sosa novak şörlönt önceki takımlarda ne yaptılar TRABZON aldı adam etti üç kuruşa kaçtılar bunların üçüde bakın gitikleri takımda hiç bir şey yapamayacaklar çünki onlar oynamaya degil para için gittiler beter olsunlar 1 0 Yanıtla
  • DERİN AŞİRET: hahahhahahahahahhahhaha 1 0 Yanıtla
  • hayat işte: futolcu alırken sözünde duracaksın, sözünde durmazsan mal gördüğün seni mal gibi ortada bırakır sonra döner futbolcu suçlu suuuççluuu diye ağlak ağlak dolanırsın. bu arada trabzondan vergi affıyla ilgili olmaz diye bişey duymadık, hani oyun oynanırken menfaat sağlanmazdı, daha çokkk sahalara kendini atacak 0 0 Yanıtla

Advertisement