Sivasspor, Antalyaspor'la 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Antalyaspor'la 0-0 Berabere Kaldı

Sivasspor, Antalyaspor\'la 0-0 Berabere Kaldı

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor, evinde Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı.

28.02.2016 15:52  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Medicana Sivasspor, Kayserispor, Mersin İY ve Eskişehirspor'un kaybettiği haftada Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak fırsat tepti.

SİVAS 2. YARIDA YÜKLENDİ AMA...

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada Medicana Sivasspor istekli başlayan taraftı. Aatif ve Tanase ile rakip kalede gol arayan ev sahibi ekip, maçtaki en ciddi pozisyonu 41. dakikada yakaladı. Aatif'in ceza sahası dışından çektiği etkili şutunda kaleci Mbolhi çok iyi yükselerek çeldi. İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlana karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan taraf Medicana Sivasspor oldu. Rakip kaleyi ataklarıyla bunaltan Mesut Bakkal'ın öğrencileri aradığı golü bir türlü bulamayınca rakipleri Kayserispor, Mersin İdman Yurdu ve Eskişehirspor'un puan kaybettiği haftada çok önemli bir fırsatı tepmiş oldu.

CICINHO KIZARDI

Karşılaşmanın 90. dakikasında Eto'o'nun ara pasında gole giden Serdar Özkan'ı faulle durduran Cicinho'yu hakem kırmızı kartla cezalandırdı. Kalan bölümü Medicana Sivasspor 10 kişi tamamlandı.

AATIF'TAN TARAFTARLARA TEPKİ

Bu arada, maçın ardından Medicana Sivassporlu taraftarlardan bir grup, Aatif Chahechoue'ya soyunma odasına gittiği sırada tepki gösterdi. Taraftarlara karşılık veren Chahechouhe'yu takım arkadaşları ve Eto'o başta olmak üzere Antalyasporlu diğer futbolcular sakinleştirmeye çalıştı. Uzun çabaların ardından sakinleştirilen Chahechouhe, soyunma odasına gitti.

Sivas deplasmanından 1 puanla dönen Antalyaspor puanını 28'e çıkartırken, Medicana Sivasspor 18 puana ulaştı.

Son Dakika Spor Sivasspor, Antalyaspor'la 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • mtn: gelsinde fener seni kurtarsin sivas. 2010-2011 sampiyonu Trabzonspor 15 7 Yanıtla
  • oflu: Eskiciyi de al küme defol 8 2 Yanıtla
  • oflu: Şikeci eskici ile sives küme düştü daha beter olun 9 1 Yanıtla
  • ahmet ali: Aziz Yıldırım Sivas'ın küme düşmesine izin vermez.devreye girer. 5 5 Yanıtla
  • oflu: Oh oh oh gençlerbirliği yendi sives eski kümeye oh beter olun 6 2 Yanıtla
  • .....: sivas düşmez 2010-2011 sezonu sampıyonu feneer ameleler 1 5 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SİVİL DARBE YAPMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU GÜNÜN BİRİNDE HEPİNİZE ALAYINIZA BİLDİRECEKLERDİR BUNDAN EN UFAK BİR ŞÜPHENİZ OLMASIN KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER İŞTE O ZAMAN ÖĞRENECEKSİNİZ SONUNUZUN NE KADAR ACIKLI OLDUĞUNU HAKTAN YANA OLAN ADALET TERAZİSİNDE ÇEŞİTLİ OYUNLARLA NALINCI KESERİ GİBİ ADALET MEKANİZMASINI KENDİ TARAFINA YONTARAK GERÇEK TARTIDA HİLE HURDA YAPARAK HAKSIZ YERE İNSANLARA ZULÜM ETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ALAYINIZA BİLDİRECEKLER HAK BAKİDİR ŞEYTANIN AVUKATLARI SİZİ. 3 1 Yanıtla
  • Lazsamsun55: Etme bulma sivas kümeye 2 1 Yanıtla

Advertisement