Son dakika spor: Günün en önemli spor haberleri / 18 Eylül 2021 - Son Dakika
Spor

Son dakika spor: Günün en önemli spor haberleri / 18 Eylül 2021

Son dakika spor: Günün en önemli spor haberleri / 18 Eylül 2021

Son dakika! Mesut Özil hangi partiye oy verecek, Maurizio Sarri ile Fatih Terim arasında ne yaşandı, Şenol Güneş'in tazminatı ne kadar... Spor dünyasındaki son dakika gelişmeleri haberimizde...

18.09.2021 17:18  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor dünyasında UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde 2021-2022 sezonu heyecanı yaşanıyor. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray lig mücadelesini sürdürürken karşılaşmalar kadar maç sonrası yaşanan ilginç anlarda gündeme geldi. İşte spor dünyasından haberler...

MESUT ÖZİL, OY VERECEĞİ PARTİYİ AÇIKLADI: ARTIK ONUN ARKASINDAYIM

26 Eylül'de yapılacak Almanya federal seçimlerinde Fenerbahçe'nin gurbetçi yıldızı Mesut Özil, sosyal medya hesabından barış aktivisti Jürgen Todenhöfer tarafından kurulan Team Todenhöfer partisine oy vereceğini söyledi.

Üç yıl önce Rusya'daki Dünya Kupası'nda zor zamanlar geçirdiğinde arkasında duran Alman politikacıya desteğini, "Almanya'nın en cesur politikacısıyla görüşmem Todenhöfer. Üç yıl önce Dünya Kupası'nda zor zamanlar geçirirken o benim arkamdaydı ve şimdi ben onun arkasındayım. 26 Eylül'de Team Todenhöfer'i seçeceğim. Sana başarılar diliyorum" sözleriyle gösterdi.

Son dakika spor: Günün en önemli spor haberleri/ 18 Eylül 2021

MAURİZİO SARRİ ve FATİH TERİM ARASINDA GEÇEN DİYALOG: SENİNLE TANIŞMAK BİR ŞEREF

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde Lazio'yu mağlup ettiği maç öncesinde İtalyan ekibinin hocası Maurizio Sarri ile Fatih Terim arasında samimi bir diyalog yaşandı. Sarri'nin bu konuşmada Fatih Terim'e "Seninle tanışmak bir şeref" dediği öğrenildi. İtalyan hocanın mağlubiyet sonrası Terim'in önünde eğildiği anlar da uzun süre gündemdeki yerini korumuştu.

Son dakika spor: Günün en önemli spor haberleri/ 18 Eylül 2021

ŞENOL GÜNEŞ'İN TAZMİNATİ BELLİ OLDU

Milli takım ile yollarını ayıran Şenol Güneş'e ödenecek tazminat miktarı belli oldu. Şenol Güneş ayrılırken TFF Başkanı Nihat Özdemir'e, "Takdir sizin" diyerek bir talebi olmadığını ifade etmişti. Konuyla ilgili bir kez daha toplanan TFF, Güneş'e 10 milyon TL ödemeyi uygun gördü.

Şenol Güneş, tazminat durumuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı Nihat Özdemir'e yönelik, "Benim oturup sizinle para pazarlığı yapmam söz konusu olmaz. Siz ne takdir ederseniz, ne karar verirseniz kabulümdür" ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika spor: Günün en önemli spor haberleri/ 18 Eylül 2021

FATİH TERİM'DEN BOMBA İTİRAF: İTALYA'DAN TEKLİF GELİRSE HEMEN AYRILIRIM

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son zamanlarda İtalyan basınından yoğun ilgi görüyor. Lazio karşılaşmasından sonra Terim, İtalyan medyasıyla sohbet toplantısı yaptı. "İtalya'da çalışır mısınız" sorusuna Terim, "G. Saray ile 3 yıllık sözleşmem var. Ama maceranın sonunda İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım" dedi.

Fatih Terim dostu Jose Mourinho'yla ilgili gelen soruya, "İyi yolculuklar. Mourinho'ya selam söyleyin. Roma'da görüşürüz" diye cevap verdi.

Son dakika spor: Günün en önemli spor haberleri/ 18 Eylül 2021

Son Dakika Spor Son dakika spor: Günün en önemli spor haberleri / 18 Eylül 2021 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement