Su şişelerini neden tekmeledi? Antwerp maçının olay adamı Mesut Özil sessizliğini bozdu - Son Dakika
Spor

Su şişelerini neden tekmeledi? Antwerp maçının olay adamı Mesut Özil sessizliğini bozdu

Mesut Özil'in Fenerbahçe'nin Antwerp'le oynadığı maçta oyundan alındıktan sonra yedek kulübesinin önündeki su şişelerini tekmelemesi gündeme oturmuştu. Vitor Pereira'yı hedef aldığı düşünülen yıldız futbolcu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam!" ifadelerini kullandı.

22.10.2021 19:43  Güncelleme: 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, sahasında Royal Antwerp'le 2-2 berabere kalarak gruptan çıkma şansını zora soktu. Sarı-lacivertlilerde karşılaşmanın 65. dakikasında oyundan alınan Mesut Özil'in sinirli tavırları dikkat çekmişti. Yedek kulübesinin önündeki su şişelerini tekmeleyen yıldız futbolcunun, Vitor Pereira'ya tepki gösterdiği yorumları yapılmıştı.

"ASLA KİMSEYİ HEDEF ALMADIM"

Mesut Özil hareketlerinin kamuoyunda büyük ses getirmesinin ardından sosyal medya hesabından, "Sevgili Fenerbahçeliler. Dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam!" şeklinde bir açıklama yaptı.

Antwerp maçında yaptığı hareketle gündeme oturan Mesut Özil: Kimseyi hedef almadım
Su şişelerini neden tekmeledi? Antwerp maçının olay adamı Mesut Özil sessizliğini bozdu

Son Dakika Spor Su şişelerini neden tekmeledi? Antwerp maçının olay adamı Mesut Özil sessizliğini bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ömer Faruk Kurt: hadi canim bizde bunu yedik terbiyesiz eski yildiz 2 6 Yanıtla
  • Talip Konyali: savaşmak kim sen kim...yürüyen soya fasulyesi 3 5 Yanıtla
  • Gerginyo : Ne anlatıyon Mesut bu futbolla mı kolay kazancan genç Muhammed'e yazık oluyor seni yedeğe bile almam 2 5 Yanıtla
  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement