Başakşehir'den Beşiktaş'a olay gönderme! Stadyumda bangır bangır Serdar Ortaç çaldı - Son Dakika
Spor

Başakşehir'den Beşiktaş'a olay gönderme! Stadyumda bangır bangır Serdar Ortaç çaldı

Başakşehir\'den Beşiktaş\'a olay gönderme! Stadyumda bangır bangır Serdar Ortaç çaldı

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu. Turuncu-lacivertliler, karşılaşmanın ardından Fatih Terim Stadyumu'nda Serdar Ortaç'ın kendileri için söylediği Şampiyon isimli marşı çalarak siyah-beyazlılara göndermede bulundu. Ünlü popçunun, Beşiktaş'ın Adana Demirspor'la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından siyah-beyazlılara yönelik sözleri tepki çekmişti.

15.10.2021 22:19  Güncelleme: 01:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş milli ara dönüşü Başakşehir deplasmanında 3 puan bıraktı. Trabzonspor- Fenerbahçe maçının oynanacağı hafta zirve yolunda önemli bir fırsatı tepen siyah-beyazlılara, Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaşmanın ardından Serdar Ortaç'lı gönderme yapıldı.

SERDAR ORTAÇ'IN BAŞAKŞEHİR İÇİN SÖYLEDİĞİ MARŞ ÇALINDI

Beşiktaş'ın Adana Demirspor'la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından siyah-beyazlılara yönelik hakaret içerikli söylemlerde bulunan Serdar Ortaç daha sonra özür dilemişti. Başakşehir, Beşiktaş'ı 3-2 devirdiği maçın ardından Fatih Terim Stadyumu'nun hoparlörlerinden ünlü popçunun kendileri için yazdığı Şampiyon isimli marşı çalarak siyah-beyazlılara göndermede bulundu.

Son Dakika Spor Başakşehir'den Beşiktaş'a olay gönderme! Stadyumda bangır bangır Serdar Ortaç çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat DEMİREGER: Bu Başakşehir denilen kulüp aynı Kutsal Roma İmparatorluğu'na benziyor. O ne kutsaldı ne ordusu vardı ne de imparatorluktu. Bunun da ne taraftarı var, ne bütçesi belli ne de neyin nesi bilinmez. Tarihte böyle vakalara rastlanılması konusuna futbolu da eklemiş olduk. Şakamel bir dünya burası, yeminle. 0 1 Yanıtla

Advertisement