Rusya'da gol sonunda geldi! Genç yıldız müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi - Son Dakika
Spor

Rusya'da gol sonunda geldi! Genç yıldız müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi

Rusya\'da gol sonunda geldi! Genç yıldız müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi

Avrupa Ligi E Grubu'nda Galatasaray, deplasmanda Lokomotiv Moskova'yla karşılaşıyor. Saat 22.00'de başlayan karşılaşmayı Avusturyalı hakem Harald Lechner yönetiyor. Fatih Terim bu karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu yerine Babel'e ilk 11'de şans verdi. Rus ekibiyle oynanan maça Morutan yedek başlarken Barış Alper Yılmaz ilk 11'de kendine yer buldu.

21.10.2021 20:45  Güncelleme: 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Ligi E Grubu'nda lider olan Galatasaray, Rusya'dan zirvedeki yerini sağlamlaştırarak dönmek istiyor. Sarı-kırmızılılar olası bir 3 puanda gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalayacak.

SACHA BOEY'UN SAKATLIĞI HENÜZ GEÇMEDİ

Galatasaray'da sakatlıkları süren kaptan Arda Turan ile sağ bek Sacha Boey bu karşılaşmada sahaya çıkamadı. UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de Lokomotiv Moskova'ya karşı görev yapamadı. Rus ekibinde ise Ze Luis, Anton Miranchuk ve Stanislav Magkeev'in sakatlıkları bulunuyor.

İŞTE İLK 11'LER

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Maradishvili, Pablo, Jedvaj, Rybus, Barinov, Beka Beka, Tiknizyan, Kerk, Zhemaletdinov, Smolov

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Barış Alper, Babel, Muhammed.

CANLI ANLATIM

Dakika 81: Morutan'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Kerem, ceza sahasına sokuldu. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ve direk dibinden topu ağlara gönderdi.

Dakika 54: Cicaldau'nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Babel kafayı vurdu. Top direğin hemen yanından dışarıya gitti.

Dakika 53: Sol kanattan Van Aanholt'un kullandığı köşe vuruşunda Marcao'nun kale sahasına aşırttığı topa zor pozisyonda Nelsson vuruşunu yaptı. Kaleci Guilherme gole izin vermedi.

İLK YARI

Dakika 37: Kerk'in pasıyla ceza sahası yayı içinde topla buluşan Maradishvili'nin şutu yandan dışarıya gitti.

Dakika 16:Savunmanın arkasına doğru gönderilen topa Kerk hareketlendi. Muslera kalesini terkederek açıyı kapattı ve topa dokundu. Seken top Kerk'e çarpıp dışarıya gitti.

Dakika 14: Maradishvili'nin sağ kanattan arka direğe doğru kullandığı köşe vuruşunda Marcao topu karşıladı.

Dakika 10: Cicaldau'nun arka direğe doğru kullandığı serbest vuruşta top Barış'ın önünde kaldı. Barış'ın ceza sahasının sağ çaprazından yaptığı vuruş savunmadan döndü.

Son Dakika Spor Rusya'da gol sonunda geldi! Genç yıldız müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement