Fenerbahçe'den Trabzonspor maçı sonrası taraftara çağrı! Hem saat hem de konum verdiler - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Trabzonspor maçı sonrası taraftara çağrı! Hem saat hem de konum verdiler

Fenerbahçe, Trabzonspor'a kaybedilen maçın ardından takımı karşılamak için Sabiha Gökçen Havaalanı'na gidecek taraftarlar için bir paylaşım yaptı. Sarı-lacivertli kulüp paylaşımında, "Bu gece hakem eliyle yapılan haksızlıklara tepki olarak Fenerbahçemizi karşılamaya gidecek Büyük Taraftarımızın dikkatine; Takımımız 00.15'te Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacaktır" ifadelerine yer verdi.

17.10.2021 23:06  Güncelleme: 07:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'a kaybedilen 3 puan sonrası Fenerbahçe cephesinde karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan'a büyük tepki var. Maçı hak ettiklerini ancak hakemin buna engel olduğunu düşünen sarı-lacivertliler, takımlarını karşılaşamak için Sabiha Gökçen Havaalanı'na gidiyor.

TAKIMIN İSTANBUL'DA OLACAĞI SAAT PAYLAŞILDI

Fenerbahçe de resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlara takımın İstanbul'da olacağı saati verdi. Sarı-lacivertli kulüp paylaşımında, "Bu gece hakem eliyle yapılan haksızlıklara tepki olarak Fenerbahçemizi karşılamaya gidecek Büyük Taraftarımızın dikkatine; Takımımız 00.15'te Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe'den Trabzonspor maçı sonrası taraftara çağrı! Hem saat hem de konum verdiler
Fenerbahçe\'den Trabzonspor maçı sonrası taraftara çağrı! Hem saat hem de konum verdiler

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Trabzonspor maçı sonrası taraftara çağrı! Hem saat hem de konum verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • işler güçler : hiç mi işiniz yok arkadaş bu parayı alan keyif süren oyuncular siz de bağırın durun boşu boşuna sabah da asgari ücretli işine git sürün 8 5 Yanıtla
  • Dowsing Lord: Hakem Hatasıyla Yendinmi Sesin Çıkmaz Yenildinmi Veryansın 0 0 Yanıtla
  • Benvekendim : Ali Koc billur geciyor taraftar ile cok net. Kendi koltugunu kaybetmemek icin tff yi taratarin onune atiyor. Evet MHK cok kotu ama bu macta adam gayet guzel mac yonetti. 0 0 Yanıtla

Advertisement