Şampiyonlar Ligi'nde büyük hüsran! Beşiktaş, Sporting maçında taraftarı önünde bir ilki yaşadı - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi'nde büyük hüsran! Beşiktaş, Sporting maçında taraftarı önünde bir ilki yaşadı

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, sahasında Sporting'e 4-1 kaybetti. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, Devler Ligi tarihinde ilk kez kendi taraftarı önünde bir karşılaşmada kalesinde 4 gol gördü.

19.10.2021 23:10  Güncelleme: 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, Dortmund ve Ajax'ın ardından Sporting karşısında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar aldığı yenilgilerin ardından puansız bir şekilde grubun dibine demir atarken bir ilke de imza attı.

BEŞİKTAŞ 22 MAÇTA KALESİNDE TOPLAM 29 GOL GÖRDÜ

Fanatik'in haberine göre; Kara Kartal tarihinde Şampiyonlar Ligi gruplarında kendi evinde 22. maçına çıkarken, ilk kez taraftarı önündeki bir karşılaşmada kalesinde 4 gol gördü. Daha önceki 22 maçta toplamda 29 gol yiyen Beşiktaş rakip fileleri 24 kez sarstı. Siyah-Beyazlılar söz konusu maçlarda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Şampiyonlar Ligi\'nde büyük hüsran! Beşiktaş, Sporting maçında taraftarı önünde bir ilki yaşadı

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi'nde büyük hüsran! Beşiktaş, Sporting maçında taraftarı önünde bir ilki yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Etirol Orhan: rezillik diz boyu kucakla para alıyorlar hakkını verın bıraz 0 0 Yanıtla
  • Hüseyin Ermurat: Hakem. Yapmıştır kesin iki üçtana gol vereydi ne var yani hakem katletti kesin öyledir moda oldu yenildimi ağlamak yendimi adalet istemez yenildimi adalet diye ağlarlar malesef bu ülkede üzüldüm yenildiğinde 0 0 Yanıtla

Advertisement