Trabzonspor-Fenerbahçe maçının oranları belli oldu! Dev karşılaşmanın net bir favorisi var - Son Dakika
Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının oranları belli oldu! Dev karşılaşmanın net bir favorisi var

Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak kritik Trabzonspor-Fenerbahçe maçının İddaa oranları belli oldu. Karadeniz ekibi karşılaşmanın favorisi olarak gösterilirken, oranı ise 1.97 olarak belirlendi. Sarı-lacivertlilerin oranı ise 2.65 oldu. Maçın berabere bitmesine ise 3.10 oran verildi.

11.10.2021 18:58  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 9. haftası dev bir maça sahne olacak. Aralarında yalnızca 1 puan fark bulunan lider Fenerbahçe ile 2. Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Karadeniz ekibinin sahasında oynanacak maçın İddaa oranları da belli oldu.

TRABZONSPOR FAVORİ

İddaa, Trabzonspor'a 1.97 galibiyet oranı verirken, Fenerbahçe'nin galibiyet oranı ise 2.65 olarak belirledi. Maçın beraberlik oranı ise 3.10 oldu. Zorlu mücadele 17 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Medical Park Stadyumu'nda oynanacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının oranları belli oldu! Dev karşılaşmanın net bir favorisi var

Son Dakika Spor Trabzonspor-Fenerbahçe maçının oranları belli oldu! Dev karşılaşmanın net bir favorisi var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Cingöz: Geçen senede trabzonsporun kadrosu fenerbahçeden iyiydi ve ligin en iyi top oynayan takımından biriydi ama fenerbahçe deplasmanda trabzonu yendi hatta bu sene trabzonu oyunuyla yine övüyorlardı galatasarayıda kötü oyunuyla eleştiriyorlardı ve trabzon galayasaraya fark atar rahat yener diyorlardı ne oldu maç 2-2 berabere bitti nedenini söylim size trabzonspor derbi maçlarda daha çok deplasmanda iyi oynuyor kendi sahasında değil 2 2 Yanıtla

Advertisement