Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin dibe vuran performansını tek cümleyle özetledi: Antrenman yapamıyoruz - Son Dakika
Spor

Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin dibe vuran performansını tek cümleyle özetledi: Antrenman yapamıyoruz

Vitor Pereira, Fenerbahçe\'nin dibe vuran performansını tek cümleyle özetledi: Antrenman yapamıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Alanyaspor'a 2-1 kaybedilen maçın ardından açıklamalarda bulundu. Futbolun adaletsiz bir oyun olduğunu söyleyen Portekizli hoca, "Belki yarım puanı bile hak etmediler ama futbolda bunlar olabiliyor" dedi. Deneyimli teknik direktör geçmiş haftalardaki performanslarından uzaklaşmalarıyla ilgili ise "İstediğimiz seviyede antrenman yapamıyoruz yoğun maç takviminden dolayı. Milli takımlara giden çok oyuncumuz oldu, seviyemizi kaybettik" ifadelerini kullandı.

24.10.2021 22:06  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Lider Trabzonspor'un 5 puan gerisinde kalan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi.

"BİZ SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Futbolun adaletsiz bir oyun olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, "Değişiklikleri yapmamız gerekiyordu. Yorulan oyuncular oluyor. Aynı ofansif oyunu sergilemek için maç içerisinde değişiklikler gerekiyor. Bugün sahada her şeyimizi verdik, baskılı oynadık, rakibi yarı sahalarından çıkarmadık. 2 kere gelip, 2 gol attılar. Futbol bazen çok adaletsizdir. Belki yarım puanı bile hak etmediler ama futbolda bunlar olabiliyor. Taraftarlarımız için çok üzgünüm, bugün bizi 2. gole kadar gerçekten çok desteklediler. 2. gol hem bizim için hem taraftarlarımız için hayal kırıklığıydı. Biz savaşmaya devam edeceğiz. Futbol maalesef böyle, bu maç istediğimiz gibi olmadı ama bir sonraki maçta telafi etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"HAK ETTİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

Önceki performanslarından uzaklaşmalarının nedeni sorulan Pereira, "Çünkü istediğimiz seviyede antrenman yapamıyoruz yoğun maç takviminden dolayı. Milli takımlara giden çok oyuncumuz oldu, seviyemizi kaybettik ancak sahada baskılı, istekli oyunu gördüm, hak ettiğimiz sonucu almadık. Savaşmaya devam edeceğiz." cevabını verdi.

"TARAFTARLARIMIZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

Taraftarların tepkisiyle ilgili görüşü sorulan antrenör, "Çok normal. Onlar da bizim gibi hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bizim taraftarlarımız için çok çalışmamız gerekiyor, onlar bu kulübün ruhu. Onlar için bir sonraki maçta 3 puan almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin dibe vuran performansını tek cümleyle özetledi: Antrenman yapamıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tekin Yücel: Boş konuşuyorsun...Kimseyi tatmin edemezsin..Kimse saf değil.. 11 0 Yanıtla
  • Levent Demir: Çok doğru. Sadece Fenerbahçe antreman yapamıyor. Diğer takımların hepsi antreman yapıyor ve haftada 1 maç yapıyor. 9 0 Yanıtla
  • kenan mutlu: BAHANELEEEERRRR BAHANELEEERRR 6 1 Yanıtla
  • Taşkın Akın: Tek çare Yılmaz vural ama Ali koç yabancı hoca hayranlığı var perraria çekip giderse yine yanlış bir isimle devam ederiz Uefa yalan oldu,Süper lig Türkiye kupası da yalan olur gibi Almanya ekolü istenirse Yılmaz vural Alman ekolü ile eğitilmiş bir hoca dir çift pasaportu olmasi da ayrı bir konudur... 0 1 Yanıtla

Advertisement