Toronto Raptors ilk maçta Golden State'i yenip, seride öne geçti - Son Dakika
Spor

Toronto Raptors ilk maçta Golden State'i yenip, seride öne geçti

NBA finali ilk maçında Toronto Raptors evinde oynanan maçta son iki yılın şampiyonu Golden State'i 118-109 yenerek seride 1-0 öne geçti.

31.05.2019 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'deki tek Kanada takımı olan Raptors'un sahası Toronto'da oynanan ilk NBA finali, milli marşların okunmasıyla başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 25-21 önde kapatan Toronto, soyunma odasına giderken farkı 10 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında kontrolü elinde tutmayı sürdüren Toronto, son periyoda da 88-81 önde girdi. Maçların ikinci yarısındaki dönüşleriyle bilinen Golden State'e bu fırsatı vermeyen Raptors, son çeyrekte de farklı oyuncularıyla skor bulmayı sürdürdü ve Kyle Lowry'nin maça nokta koyan üçlüğüyle sahadan 118-109 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti.

<a class='keyword-sd' href='/toronto-raptors/' title='Toronto Raptors'>Toronto Raptors</a> ilk maçta Golden State'i yenip, seride öne geçti

SIAKAM VE LEONARD GALİBİYETİN MİMARLARI

Karşılaşmanın yıldızı Toronto adına 32 sayı 8 ribaund ve 5 asist ile oynayan Paskal Siakam olurken, Kawhi Leonard 23, Marc Gasol 20, Fred Van Fleet 15 sayı ürettiler.

Golden State'de Draymond Green'in 10 sayı 10 ribaund 10 asist ile triple - double yaptığı gecede Stephen Curry'nin 34, Klay Thompson'ın 21 sayısı yeterli olmadı. Serinin ikinci maçı pazar gecesi yine Toronto'da oynanacak.

Toronto Raptors ilk maçta Golden State\'i yenip, seride öne geçti

Son Dakika Spor Toronto Raptors ilk maçta Golden State'i yenip, seride öne geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement