Transferin duyurusu yapılmadı! Dünyaca ünlü futbolcu Nicolo Zaniolo, resmen Galatasaray'da - Son Dakika
Spor

Transferin duyurusu yapılmadı! Dünyaca ünlü futbolcu Nicolo Zaniolo, resmen Galatasaray'da

Süper Lig'in lideri Galatasaray, İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattı. 23 yaşındaki orta saha ile 2026-27 sezonuna dek sözleşme imzalandı. Galatasaray, deprem felaketiyle boğuşan ülkemizin zor döneminde transferin duyurusunu yapmadı.

08.02.2023 21:28  Güncelleme: 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna dahil etti. Sarı-Kırmızılılar, Zaniolo transferini sosyal medyadan duyurmadı.

LİSANSI BİLDİRİLDİ

Yıldız futbolcunun transferi TFF'ye bildirilerek lisansı çıkarıldı. 23 yaşındaki on numara ile 2026-27 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Transferin duyurusu yapılmadı! Dünyaca ünlü futbolcu Nicolo Zaniolo, resmen Galatasaray'da

15 MİLYON EURO BONSERVİS

Galatasaray'dan yapılan maliyet açıklamasında, 5 sezona yayılmış eşit taksitle 15 milyon euro ödeme yapılacağı bildirildi. Oyuncunun sonraki satışından yüzde 20 pay Roma kulübüne verilecek. 4,5 sezonluk sözleşme imzalanan futbolcuya yarım dönem için 900 bin euro, sonraki sezonlar için 2 milyon 750 bin euro ücret verileceği ifade edildi.

Transferin duyurusu yapılmadı! Dünyaca ünlü futbolcu Nicolo Zaniolo, resmen Galatasaray\'da

Son Dakika Spor Transferin duyurusu yapılmadı! Dünyaca ünlü futbolcu Nicolo Zaniolo, resmen Galatasaray'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Cin: Yazık günah yemin ederim şu an bir.ekmege para harcamak yazık insanlığımiza bu sene her sanatçı her sporcu futbol kulübü depremzedelere para yollasın sadece çocukların hatrina Allahını kitabini seven yanlış anlamayın ben depremzede değilim o çocukların aglayisi ve soğukta kalmasına duyarsız kalmayın turk hali büyüktür 3 0 Yanıtla

Advertisement