Tüm stat inledi! Bursa'daki milli maçta "TFF istifa" tezahüratları - Son Dakika
Spor

Tüm stat inledi! Bursa'daki milli maçta "TFF istifa" tezahüratları

A Milli Futbol Takımımızın Bursa'da Hırvatistan'a 2-0 kaybettiği karşılaşmada TFF büyük tepki gördü. Tribünler, "TFF istifa" tezahüratıyla stadı inletti.

28.03.2023 23:55  Güncelleme: 01:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'ı konuk eden A Milli Futbol Takımımız, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Hırvatların iki golü de Kovacic'ten geldi. Gruba lider başlayan Ay-Yıldızlılar, üçüncü sıraya geriledi. Tribünler, TFF'yi istifaya davet etti.

İKİ GOLÜ DE KOVACIC ATTI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında üst üste pozisyonlar bulan Ay-Yıldızlılar, 20. dakikada kalitesine yakışmayacak bir gol yedi. Kovacic, ceza sahası içinde şık bir vuruşla Hırvatistan'ı öne geçirdi. 45+4'te yine Kovacic sahneye çıktı, skor 2-0'a geldi. İkinci yarıda oyunun kaderini değiştiremedik ve takımımız sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Tüm stat inledi! Bursa'daki milli maçta istifa tezahüratları

STAT İNLEDİ

Karşılaşmanın son anlarında Ay-Yıldızlı taraftarlardan istifa sesleri yükseldi. Tribünler uzun süre "TFF istifa" tezahüratı yaptı. Alman teknik direktör Stefan Kuntz için de tepki tezahüratları duyuldu.

Tüm stat inledi! Bursa\'daki milli maçta "TFF istifa" tezahüratları

Son Dakika Spor Tüm stat inledi! Bursa'daki milli maçta 'TFF istifa' tezahüratları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yahya Akpinar: TFF istifa etsin. 28 2 Yanıtla
  • İsmail: Defans ve kaleci çok ağır kaldı. Taraftar haklı çapsız kişiler TFF'yi yönetiyor. 11 1 Yanıtla
  • Harun Marangoz: Arda ferdi cenk Enes bu takımın bankosu Gerisi teferruat... 4 2 Yanıtla
  • Erkan Çaçen: hoca rezil net fakat orta saha forvet zayıfsa yapacak şeyiniz kalmaz hocanın hakan cengiz ve Merih seçimi yanlış ki hakan milli maçlarda hep kepaze oynadı cengiz 2 maçta 170 dakika oynadı bir tek pası yok atağa kalktığımızda geri dönen bir aptal oyuncu topluluğu var.Calim ısrarı beceremeyen futbolcu topluluğunda ya gol yedirir ya da zaman geçirir eğer bu kadar eskisinden zayıf hirvatlari yenemiyorsan ermenilerde zorlaniyorsan gol bölgesinde neydu belirsiz oyun tarzın varsa boşa zaman kaybı. 4 0 Yanıtla

Advertisement