Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda konuk ettiği Göztepe'ye mağlup oldu ve zirve yolunda ağır yara aldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda konuk ettiği Göztepe'ye mağlup oldu ve zirve yolunda ağır yara aldı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Göztepe'yi konuk etti. Şampiyonluk yarışında kayıp yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, Kadıköy'de ummadığı bir sonuçla karşılaştı ve konuk ekip sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kritik bir 3 puan kaybı yaşayan Fenerbahçe, zirve yolunda ağır bir darbe yedi.

21.02.2021 18:52  Güncelleme: 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe, 26. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi konuk etti.

Ülker Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi sarı-lacivertliler beklenmedik bir sonuçla karşılaştı. İlk yarıda yediği golden sonra beraberliği ve sonrasında galibiyeti getirecek golleri bir türlü bulamayan Fenerbahçe, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Konuk ekip Göztepe'ye galibiyeti getiren golü, 8. dakikada Halil Akbunar kaydetti.

ZİRVE YOLUNDA AĞIR DARBE

Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük'ü mağlup eden Fenerbahçe, Göztepe'ye yenilerek zirve yolunda ağır bir darbe almış oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 51 puanda kaldı. Göztepe ise puanını 32'ye yükseltti.

Fenerbahçe gelecek hafta ezeli rakiplerinden Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Göztepe ise sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 6: Ani gelişen Göztepe atağında Jahovic ceza alanı dışında topu aldı. Bu sırada araya girmek isteyen Szalai'nin müdahalesiyle Ndiaye topu önünde buldu, ceza alanı sol çaprazından şutunda Altay ayaklarıyla gole engel oldu.

Dakika 8: Fenerbahçe'nin kullandığı köşe vuruşu sonrası topu kapan Göztepe'de savunmadan atılan uzun topa kendi yarı alanından hızla hareketlenen Halil Akbunar, ceza sahasını terk eden Altay'ı da çalımlayıp içeri girdi ve topu boş ağlara yolladı: 0-1

Dakika 27: Fenerbahçe'de rakip yarı alandaki etkili paslaşmaların ardından Ozan Tufan uzaklardan kaleyi denedi. İrfan Can, hemen önünde seken topu güçlükle kornere çeldi.

Dakika 37: Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Karagümrük maçında golü bulduğu noktaya çok yakın bir yerden serbest vuruş kazandı. Sosa'nın ortasında Thiam'ın kafayla indirdiği top sonrası kale ağzında oluşan karambolde Szalai topu kaleye gönderemedi.

Dakika 41: Mesut'un pası sonrası Valencia sağdan ortasını yaptı, ceza sahası içinde bomboş durumdaki Sosa'nın yerden vuruşunda kaleci İrfan Can topu sektirdi. Devamında Alpaslan diziyle topu kalecisine bırakmak isterken Thiam topa dokundu ancak İrfan Can kontrolü sağladı.

Dakika 43: Göztepe'nin ani gelişen atağında Halil topu savunma arasına bıraktı. Ndiaye ceza sahası içinde aldığı topla kaleciyi çalımlamak isterken topu ayağında aştı.

İKİNCİ YARI

Dakika 52: Enner Valencia bir kez daha sol çaprazda buluştuğu topla ortaya doğru kat etti ve sert bir şut çıkardı. Savunmadan seken top direğin yanından kornere çıktı.

Dakika 58: Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in havalandırdığı topa çaprazdan Pelkas vurdu, kaleci İrfan Can kucağına giden topu rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 72: Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Gökhan Gönül ön direkte kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

Dakika 75: Sağ kanattan gelişen Göztepe atağında Halil Akbunar rakiplerinden sıyrılıp içeri girdi ve yakın mesafeden vuruşunu yaptı, top yan ağlarda kaldı.

Dakika 82: Sol kanattan ileri çıkan Szalai'nin ortasında Samatta kafayı vurdu, top kaleci İrfan Can'ın ellerinde kaldı.

Fenerbahçe, Ülker Stadı\'nda konuk ettiği Göztepe\'ye mağlup oldu ve zirve yolunda ağır yara aldı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda konuk ettiği Göztepe'ye mağlup oldu ve zirve yolunda ağır yara aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • öztürk: başkanından yönetim kuruluna idari menejerinden teknik direktörüne kadar şerefi olan karekteri olan varsa istifa etsin.... 0 0 Yanıtla

Advertisement