Vincent Aboubakar: Beşiktaş'ın teklifi benim için yeterli değildi - Son Dakika
Spor

Vincent Aboubakar: Beşiktaş'ın teklifi benim için yeterli değildi

Geçen sezon şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ı son maçlarda yalnız bırakan Vincent Aboubakar'ın, siyah-beyazlılardan neden ayrıldığı ortaya çıktı. Kamerunlu golcü, Kara Kartal'ın sözleşme teklifini neden reddettiğini, "İki kez Beşiktaş'ta zirveye çıktım ama Beşiktaş'ın sunduğu teklif benim için yeterli değildi. Durumlar bazen bir futbolcunun kontrolünden çıkabiliyor" sözleriyle anlattı.

03.07.2021 23:40  Güncelleme: 01:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'la geçen sezona harika bir başlangıç yapan Vincent Abobubakar'ın, son haftalarda sakatlığını öne sürüp takımı yalnız bırakması gündem olmuştu. Sezon sonunda Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Kamerunlu golcü bunun sebebini açıkladı.

"BAZEN KENDİNİZE YENİ BİR MACERA ARIYORSUNUZ"

Akşam'ın haberine göre; "Futbol kariyerimin en iyi dönemlerini Beşiktaş'ta yaşadım. İki kez Beşiktaş'ta zirveye çıktım ama Beşiktaş'ın sunduğu teklif benim için yeterli değildi. Durumlar bazen bir futbolcunun kontrolünden çıkabiliyor. Ayrıca, taraftarla aramdaki bağ da çok iyiydi. Bana birçok teklif geldi. Al Nassr'a transfer olmayı seçtim. Bazen kendinize yeni bir meydan okuma ve yeni bir macera arıyorsunuz" ifadesini kullandı.

Vincent Aboubakar: Beşiktaş\'ın teklifi benim için yeterli değildi

Son Dakika Spor Vincent Aboubakar: Beşiktaş'ın teklifi benim için yeterli değildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hakan Gök: Yine yalvarırsın beni alındiye beşiktaştan başka nerde aşarılı oldun balonsun diğer forvetlergibi 81 12 Yanıtla
  • Yılmaz Gültekin: Kariyerin Düşünce gelirsin bjk nin kapısına. Taraftar senden nefret ediyor. 71 15 Yanıtla
  • Harun Yılmaz: Abc'ciğim senin anlamadığın şu: bu adam 1 maöa daha çıksa sözleşmesi otamatik uzayacaktı. Bunun için son maçlaraxçıkmak istemedi. Bjk'yi forvetsiz maça çıkmak şampiyonluktan ediyordu. Böyle bir adama ben kuruş vermem. Önce omurgalı olmayı öğrensin. Seni beşiktaş ikinci kez parlatmış karşılığı bu muydu. 67 3 Yanıtla
  • Abc : Sergen isteyince aliyorsa sana neden vermedi bjk,yanlis takumda oynamissin 11 49 Yanıtla
  • Özkan Samsun: Şimdi gittin yeni takımına görücektin olmuyucak ama senim derdin top oynamak değil pataa kazanmak hainsin sen abu 28 3 Yanıtla
  • Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı
    12:58 Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı

    Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği yarışmada büyükler ve minikler kategorisinde 3 kupa birden kazandı.

  • Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama
    12:44 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.


Advertisement