Vitor Pereira, Fenerbahçe Yönetimini Hedef Aldı: Beni Kjaer Kadar Dinlemediler - Son Dakika
Spor

Vitor Pereira, Fenerbahçe Yönetimini Hedef Aldı: Beni Kjaer Kadar Dinlemediler

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Pereira, Aziz Yıldırım yönetimini hedef aldı: Beni Kjaer kadar dinlemediler. 'Alves kalsın' dedim ancak Kjaer kendi istediği oyuncuyu aldırdı.

23.10.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'den görevine son verilen teknik direktör Vitor Pereira, sarı-lacivertli kulüp ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Eski kulübünün yönetim şeklini eleştiren Portekizli çalıştırıcı, transfer döneminde yaşadığı bir sorunu açıkladı.

Fotomaç'ın aktardığına göre Portekiz'in RTP kanalında yorumculuk Pereira'nın açıklamaları şöyle;

"BENİ KJAER KADAR DİNLEMEDİLER"

"Bruno Alves çok tecrübeli ve faydalı bir isim. Takımda kalması için ikna da ettim. Yönetim de bunu kabul etmeye yakındı. Ancak daha sonra Simon Kjaer devreye girdi ve kendi istediği bir oyuncuyu aldırdı. Yöneticiler beni Kjaer kadar dinlemediler"

"NANI'Yİ KİM GÖNDERMEK İSTER Kİ"

"Pereira istedi, Nani'yi gönderdik söylemi doğru değil. Tam tersine ben Nani'nin takımda kalması için yönetime çok baskı yaptım. Nani gibi bir futbolcuyu hangi hoca takımından göndermek ister ki"

"YÖNETİMİN BASKISI ÇOKTU"

"Yönetimin takım üzerinde büyük bir baskısı var. Yine de biz maçlarımızı kazanıyorduk. Kaybedilen karşılaşmalardan sonra futbolcularım soyunma odasından bile çıkmak istemiyordu. Yönetimin baskısı çoktu"

"DIEGO'YU ANTRENMANA ALMADILAR"

"Diego çok kaliteli bir futbolcu. Belki büyük faydası olmadı ama ben ondan umutluydum. Bu sebeple sezon başı idmanlarına da davet etmiştim ancak yönetim onun antrenmanlarına alınmasına engel oldu"

Vitor Pereira, Fenerbahçe Yönetimini Hedef Aldı: Beni Kjaer Kadar Dinlemediler

Son Dakika Spor Vitor Pereira, Fenerbahçe Yönetimini Hedef Aldı: Beni Kjaer Kadar Dinlemediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement