Yasin Öztekin Saç Baş Yoldurdu - Son Dakika
Spor

Yasin Öztekin Saç Baş Yoldurdu

Galatasaraylı Yasin Öztekin, Benfica deplasmanında uzatma anlarında kaçırdığı golle saç baş yoldurdu.

04.11.2015 09:53  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Benfica'ya deplasmanda 2-1 yenilerek gruptan çıkma şansını zora sokarken, maçın duraklama anları da kaçan gol pozisyonu maçın kader anı oldu.

BOŞ KALEYE GOL ATAMADI

Sol kanatta topla buluşan Olcan'ın yerden ortasında Umut Bulut topa dokundu ancak meşin yuvarlak, kaleci Julio Cesar'dan döndü. Dönen top ise Yasin'e geldi. Sarı kırmızılı oyuncu ceza sahası içinde önü bomboş durumda topla buluştu. Ancak Yasin hızlı gelen topu kontrol etmek isterken meşin yuvarlak ayağından açıldı. Yasin hızlı davranıp rakiplerinden önce topa yetişmesine rağmen vuruşu dışarı çıktı.

HAMZAOĞLU: DİREKT VURSA GOL OLACAK

Kaçan gole sarı kırmızılı taraftarların yanı sıra saha kenarındaki Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da büyük tepki gösterdi. Hamzaoğlu, Yasin'in pozisyonu için "Yasin'in pozisyonuna da baktım. Direkt vursa gol olacak ama neyse. Bazen oyuncu atamayacağım diye düşünüyor." ifadelerini kullandı.




SOSYAL MEDYA YIKILDI

Belki de bütün bir sezonun kaderini belirleyecek bu pozisyon sonrası Galatasaray taraftarları saç baş yolarken, sosyal medyada da birçok yorum yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları:

@Samiyen_1905
Trip atacağına gol at!

@dogukangulerrr
Muslera'nın emeklerini milyonlarca taraftarın inancını şu noktaya getiren YASİN ÖZTEKİN!

@Hagi_10_
Astana maçınca Semih Kaya, Benfica maçında Yasin Öztekin bizi ikinci turdan ettiler.

@bulutuya
Sakinleştikce aklıma Yasin öztekin geliyo daha çok sinirleniyorum abi ya!

@SerraYild
Ben hala Kadıköy'de direkten dönen şutu yüzünden Milan Baros'u affetmedim. CL'de boş kaleye kaçıran Yasin Öztekin'i mi affedeceğim?

@Aslnmhmt
Bu pozisyon nasil kaçar? Sen bizim yerimizde olsan ne derdin?

@BekirAbiniz
Yasin Öztekin'in son dakikada kaçırdığı bu gol bize UEFA Kupası'nı yeniden kazandırdı, at kalbe bekle

Yasin Öztekin Saç Baş Yoldurdu

Son Dakika Spor Yasin Öztekin Saç Baş Yoldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • yanisi: bunlar galatasarayda oynayacak oyuncumu kör topal oynuyorlar işte 11 0 Yanıtla
  • forestik: burak gibi her pozisyonda kendini yere atan emek hırsızına iyi olmuş,erkek gibi top oynamayı öğrenemediler 6 0 Yanıtla
  • addo keles : arkadaslar top cok hizli geri geliyor yani gelisini vurmak cokk zor. Duzelterek hizli vurmak istemis 2 3 Yanıtla
  • Baran Bey: Kontol etmek zordur o topu . Futboldan anlamayan yorum yapmasın bence. Bide beklemeden gelmiş bi top birden çok neden var böyle olmasında.. 3 2 Yanıtla
  • hakan: salak gelısıne vursa goldü.bu adama kac mılyon para verdıler kımbılır 5 para etmez 5 0 Yanıtla
  • ...: Oda çok istemiştir atmayı ama olmayınca olmuyor 3 1 Yanıtla
  • ser: 1. sınıf ligte 3.sınıf oyuncu oynatırsan sonuç bu olur 4 0 Yanıtla
  • fth: topun gelişine vuramaz top dönerek hızlı geliyor ve ters ayakta..sayın hamzaoğlu 2 2 Yanıtla
  • dede: saga verse adam gibi alah alah bu ne cahil oyuncu 3 0 Yanıtla
  • MMMM: DÜŞÜNDÜKÇE SİNİRLENİYORUM, SİNİRLENDİKÇE DÜŞÜNÜYORUM, KISIR DÖNGÜYE DÜŞTÜM. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Down sendromlu milli atlet Emirhan Akçakoca, dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı
    09:34 Down sendromlu milli atlet Emirhan Akçakoca, dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'nda dünya rekoru kırarak altın madalya kazanan Emirhan Akçakoca, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ü ziyaret etti. Vali Soytürk, sporcunun uluslararası alanda büyük bir başarıya imza attığını belirterek gurur duyduğunu ifade etti. Akçakoca ise yeni başarılara imza atmak için çalışacağını söyledi.

  • Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig müsabakalarında Kadınlar kategorisinde sonuçlar belli oldu
    09:34 Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig müsabakalarında Kadınlar kategorisinde sonuçlar belli oldu

    Erzurum Teknik Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi'nin derece aldığı Salon Futbolu Bölgesel Lig müsabakalarında Kadınlar kategorisinde şampiyon Gümüşhane Üniversitesi oldu. Kupa töreninde ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, şampiyon takıma kupasını takdim etti. Şampiyonada 9 kadın ve erkek takımı grup birinciliği için mücadele ediyor.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çocuk Festivali düzenliyor
    09:10 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çocuk Festivali düzenliyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Çocuk Festivali'nde çocuklara spor, kültür, sanat ve eğlence dolu bir dizi etkinlik sunacak. Festival kapsamında konserler, dans gösterileri, çocuk atölyeleri, çocuk koşusu ve çocuk bisiklet şenliği gibi etkinlikler düzenlenecek. Festival, Mersin'in dört bir yanında coşkuyla kutlanacak ve yurtdışından 14 ülkeden 350 çocuk katılım sağlayacak.

  • Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu
    08:54 Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu

    Bursa'da düzenlenen 17 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Karışık Mixler kategorisinde mücadele eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Hasan Can Arslan, Zonguldak'tan Zeynep Değirmenci ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarıyla Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanan Arslan, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.


Advertisement