Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Gökhan Töre, Beşiktaş'a geri döndü - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Gökhan Töre, Beşiktaş'a geri döndü

Süper Lig'in yeni sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden deneyimli oyuncu Gökhan Töre'yi kadrosuna kattı.

07.09.2020 18:57  Güncelleme: 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göktan Töre'nin Yeni Malatyaspor'dan ayrılmasıyla deneyimli kanat oyuncusunun yeni takımı netleşti. Beşiktaş, eski yıldızıyla yeniden sözleşme imzaladı. Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden Gökhan Töre, geçmişte formasını terlettiği Beşiktaş'a transfer oldu.

MALATYA'DAN 4 MİLYON TL GELİR

Yeni Malatyaspor, bu hamleden 4 milyon TL gelir elde ettiğini belirtip resmi açıklamasında "Kulübümüz profesyonel futbolcusu Gökhan Töre ile yapılan görüşmeler neticesinde, sözleşmenin karşılıklı feshine yönelik olarak mutabakata varılmıştır. Bu fesih çerçevesinde kulübümüz 4 Milyon TL tutarında gelir elde etmiştir. Gökhan Töre'ye kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

GEÇEN YAZ AYRILMIŞTI

Gökhan Töre, 2019 yazında Beşiktaş'tan Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu.

4.5 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Beşiktaş, Rubin Kazan'dan 2013'te önce kiralık olarak renklerine bağladığı Töre'nin bonservisini bir sezon sonra 4.5 milyon euroya almıştı.

Gökhan, 2016'da 3 milyon euro'ya o dönem bir sezonluğuna siyah-beyazlıların eski Teknik Direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'a kiralamıştı.

2 GOL KAYDETTİ

Gökhan geçen sezon Yeni Malatyaspor'da ise 28 maçta 2 gol atıp, 3 de asist yaptı.

Yeni Malatyaspor\'dan ayrılan Gökhan Töre, Beşiktaş\'a geri döndü

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Gökhan Töre, Beşiktaş'a geri döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 2 sene transfer olmak için her yolu denedi sonunda: önünde sonunda bjk ye itelediler(kakaladılar) güle güle kullansınlar 9 14 Yanıtla 1903: Anlaşılan Gökhan'ın gelişi fena koymuş sana 12 7
  • gonyalı: tek bacaklı kovboy geldi bjk ye artık 10-15 puan farkı ile şampi olurlar.mesala yani.... 5 13 Yanıtla
  • ugur: Hoşgeldin yuvana 13 3 Yanıtla
  • Sır: BJK yazık olmuş boşa para vermişler 4 10 Yanıtla
  • Futbolsever : Malatyaspor gerçekten fedakar bir kulüp önce Sergen Yalçın sonrada Gökhan Töre, Malatyaspor 'u terk edip gittiler. Yazıklar olsun 1 2 Yanıtla

Advertisement