Yok artık Icardi! Maç sonrası apar topar İstanbul'u terk etti - Son Dakika
Spor

Yok artık Icardi! Maç sonrası apar topar İstanbul'u terk etti

Galatasaray'ın yıldızı Icardi, Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maç sonrasında apar topar İstanbul'dan ayrıldı. Arjantinli golcü, uçak yolculuğunun görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

21.01.2023 23:35  Güncelleme: 02:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'u 2-1 yendikleri maçta şık bir gol atan Icardi, karşılaşmanın ardından İstanbul'dan ayrıldı. Yıldız futbolcunun ülkesi Arjantin'e gittiği öğrenildi. Sakatlık yaşadığı dönemlerde Arjantin'e gittiği için eleştirilen Icardi, bu kez destek gördü.

Yok artık Icardi! Maçın ardından apar topar İstanbul'u terk etti

KENDİSİ PAYLAŞTI

Taraftarların tebrik mesajlarına hesabında yer veren Aslan'ın golcüsü, en sonunda "Ok, bye" mesajı paylaştı. Icardi'nin galibiyetten sonra ülkeden ayrılması sosyal medyada tartışma konusu olsa da Galatasaraylı taraftarlar yıldız oyuncuya bu kez sahip çıktı.

Yok artık Icardi! Maçın ardından apar topar İstanbul'u terk etti

"DİNLEN VE GEL"

Boşandığı eski eşi Wanda Nara ile görüşmeye gittiği konuşulan tecrübeli futbolcu için "Tatili hak ediyor. Sen yeter ki mutlu ol" gibi yorumlar yazıldı.

6 GOL, 4 ASİST

Galatasaray formasıyla ligde 9 maça çıkan Icardi 6 gol atıp, 4 asist üretti. 2 kez Beşiktaş, 1 kez de Fenerbahçe ağlarını havalandıran Arjantinli futbolcu, taraftarın sevgilisi oldu. Sezon başında PSG'den kiralanan tecrübeli yıldızın mukavelesi lig bitimiyle tamamlanacak.

Yok artık Icardi! Maç sonrası apar topar İstanbul\'u terk etti

Son Dakika Spor Yok artık Icardi! Maç sonrası apar topar İstanbul'u terk etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İbrahim Soytetir: Hak ediyor adam Bir gol rakibe Bir tatil yengeye 36 6 Yanıtla
  • Zehni Güneş: Hakediyor ne demek bence mazeretsiz izin olmaz.Mertenz deseki ben annemi özledim.Ayikla pirincin taşını 1 0 Yanıtla

Advertisement