Zidane'dan Cristiano Ronaldo'nun dönüşüne açık kapı: Burada neler yaptıklarını biliyoruz - Son Dakika
Spor

Zidane'dan Cristiano Ronaldo'nun dönüşüne açık kapı: Burada neler yaptıklarını biliyoruz

İtalyan devi Juventus'un son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya elenmesi camiada büyük hayal kırıklığı yarattı. Torino ekibinin dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sezon sonunda Juventus'tan ayrılıp Real Madrid'e geri döneceği konuşulan Portekizli yıldız hakkında eflatun-beyazlıların teknik direktörü Zidane transfer için açık kapı bıraktı.

16.03.2021 14:01  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından Cristiano Ronaldo'nun İtalyan ekibinden ayrılacağı ve Real Madrid'e döneceği konuşulurken, flaş bir açıklama geldi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo'nun İspanya ekibine dönebileceğini sinyalini verdi.

Zinedine Zidane "Cristiano Ronaldo, Real Madrid'e geri dönebilir. Onu tanıyoruz, nasıl biri olduğunu ve burada yaptıklarını biliyoruz. Ancak şu an bir Juventus futbolcusu ve buna saygı duymalıyız" dedi.

"ONA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMAK ÇOK ÖZELDİ"

Fransız teknik adam, 36 yaşındaki Portekizli yıldız için ayrıca "Gelecekte neler olacak göreceğiz. Ona, teknik direktörlük yapma şansını elde ettim ve bu çok özeldi. Şu an Juventus'ta oynuyor, gelecekte yaşanacakları hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"CRISTIANO İLE TEKRAR OYNAMAK İSTİYORUM"

Öte yandan Cristiano Ronaldo ile yeniden oynamak istediğini dile getiren Real Madrid'in golcü oyuncusu Karim Benzema, "Cristiano ile Madrid'de birlikte birçok şey yaptık. Üç yıl önceydi ve şimdi Cristiano başka bir takımda. Geri dönecek mi bilmiyorum ama Cristiano ile tekrar oynamak istiyorum" şeklinde konuştu.

2009-2018 yıllarında Real Madrid ile 4 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 2 La Liga şampiyonluğunun yanı sıra birçok kupa kazanan Ronaldo, 438 maçta 450 gol atmıştı.

Zidane\'dan Cristiano Ronaldo\'nun dönüşüne açık kapı: Burada neler yaptıklarını biliyoruz

Son Dakika Spor Zidane'dan Cristiano Ronaldo'nun dönüşüne açık kapı: Burada neler yaptıklarını biliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement