Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü! - Son Dakika
Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Medipol Başakşehir, deplasmanda Hekimoğlu Trabzon'u 1-0 yenerken, maçın oynandığı Vakfıkebir Stadı'nın görüntüsü maçın önüne geçti. Yoğun yağış nedeniyle yedek kulübesi sular altında kaldı.

04.12.2019 15:23  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk karşılaşmasında 2.Lig Beyaz Grup temsilcisi Hekimoğlu Trabzon ile Medipol Başakşehir kozlarını paylaştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü!

Vakfıkebir İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada Başakşehir 1-0'lık skorla kazandı. Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 5. dakikada Demba Ba kaydetti. Ev sahibinde Taha Balcı, 30. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü!

Karşılaşmanın rövanşı 19 Aralık'ta oynanacak.

STATTA İNANILMAZ GÖRÜNTÜ

Trabzon Vakfıkebir İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın hem öncesinde hem de maç esnasında ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü!

Yoğun yağış nedeniyle sahanın bir çok bölümü sular altında kaldı. Futbolcular seremoni için sahaya çıktıkları anda büyük zorluk yaşarken, kulübedeki futbolcular karşılaşmayı tribünden takip etmek zorunda kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü!

KALE İÇİ VE SAHA KENARI SULAR ALTINDA KALDI

Görevliler suyu boşaltmak için yoğun çaba harcasa da başarılı olamadı. Kale içi ve saha kenarı ve yedek kulübeleri de su altında kalırken, saha kenar çizgileri görünmez hale geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü!

MAÇ GEÇ BAŞLADI

Maçın hakemi futbolcuların saha çizgileri belirgin hale getirilinceye kadar bir süre daha ısınmalarını istedi. Saat 13.00'te başlaması gereken karşılaşma suyu temizleme çabaları nedeniyle 6 dakika geç başladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü!
Ziraat Türkiye Kupası\'nda inanılmaz görüntü!

Son Dakika Spor Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Fenerbahçe: Bizle uğraşacağınıza giderleri açtırın hamsiler 42 32 Yanıtla
    Ahmet çil: Emek hırsızları karaktersiz soytarılar. 16 19 Mustafa: Biz var olmayan kişilerle ugrasmayiz aslan parçası bak Ali baban cagiriyor hadi koş 8 8 tarla: laz kafalı kazkafali 3 4 Ahmet çil'e: Kandıra Kandıra hakketi fener 2 1 Mert bey : Gene sana dokunmuş ucu 0 0
  • gaye 6-0: 2020 türkiyesi sonra ağlama biz neden euro ve dunya kupaları ev sahibi olamadık diye 22 21 Yanıtla
  • Fatih: Son 32 de neden cift mac var angaryadan maclar oynuyor klupler 16 2 Yanıtla
  • FATİH ALTUNDİŞ: AHADA SANA TÜRK FUTBOLUNUN HALİ....MARKA FUTBOL VAR...YOK ZART ZURT....KAHDIRIN HEM KENDİNİZİ HEM MİİLETİ...AVRUPA ŞAMPİYONUNA GİTMİŞLER...FALANMIŞ FİLANMIŞ.....YAZIK...BU YAĞMURUN İKİ KATI İNGİLTERE 3.LİG TAKIMLARININ STADINA YAĞIYOR...SAHA HALI GİBİ....SONRADA NEDEN İNGİLTERE DEN 8 YEDİK NEDEN TARİHİMİZDE GOL ATAMADIK....ATAMAN DA YENEMEN DE....ANCAK KONUŞUN MİLLETİ KANDIRIN FUTBOLU KLÜPLERİ BATIRIN...BİRBİRİNİZİ YİYİN...BİR...VAR....I..BİLE KULLANAMIYORSUNUZ 6 TANE HAKEM KAMERALARDAN...YAZIK. 12 2 Yanıtla
  • Bin905 : Burası büyük ülke Türkiye.... 0 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement