BUDO seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi - Son Dakika
Yaşam

BUDO seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi

BUDO seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin yarınki 8 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.

27.04.2025 23:39

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılması planlanan 8 Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferinin iptal edildiği açıklandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesince İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin yarınki 8 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İPTAL EDİLEN SEFERLER DE AÇIKLANDI

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesindeki duyuruya göre, 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.00'deki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)- Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ile 12.55'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Son Dakika Yaşam BUDO seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement