19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

ETO Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyesi Harun Karacan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Şehit Fazıl Yıldırım ve Salih Zeki Anadolu liselerini ziyaret etti.

18.05.2011 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Harun Karacan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Şehit Fazıl Yıldırım ve Salih Zeki Anadolu liselerini ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden Karacan, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceğinin şekillenmesinde gençlere çok büyük görevler düştüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"ETO olarak bizde bu anlamlı günde sosyal sorumluluğumuz gereği gençlerimizle birlikte olmak, yarının yönetici, tüccar, esnaf, öğretmen, aydın ve bilim insanlarıyla ülkemizin geçmişten geleceğe geçirdiği dönüşümleri paylaşmak, yaşadıkları kentin bu süreçteki rolünü ve ileriye dönük beklentilerimizi paylaşmak istedik. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, büyük bir askeri mücadele ile elde edilen bu vatanın küreselleşen dünyada bağımsız, onurlu, başı dik olabilmesinin tek yolu, bu zaferin ekonomik zaferlerle taçlandırılmasıdır. Bu da ancak çalışmak ve üretmekle olacaktır. Dünyada lider bir Türkiye olmanın temel felsefesi budur. Başka türlü söyleyecek olursak; hayatta ya tozu dumana katarsınız, ya da tozu dumanı yutarsınız. Dünyada lider bir ülke olmanın yolu ancak çok çalışmak ve üretmekten geçer. "

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement