8. Söke Sanat ve Edebiyat Günleri'nin Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

8. Söke Sanat ve Edebiyat Günleri'nin Hazırlıkları Tamamlandı

Söke Belediyesi ve Beşparmak Kültür Sanat Dergisi tarafından düzenlenecek olan 8.Sanat, Edebiyat ve Kitap Günleri ile ilgili hazırlıklar tamamlandığı bildirildi.

05.10.2011 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediyesi ve Beşparmak Kültür Sanat Dergisi tarafından düzenlenecek olan 8. Sanat, Edebiyat ve Kitap Günleri ile ilgili hazırlıklar tamamlandığı bildirildi.

Söke Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, 19-21 Ekim 2011 tarihlerinde Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılacak olan etkinliğin bu yılki onur konukları yazar Tahsin Yücel ve İnci Aral olacak.

Söke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen geleneksel etkinliklerin arasında yer alan sanat, edebiyat ve kitap günlerinde bu yıl da edebiyat dünyasının önde gelen isimler Sökelilerle buluşacak. "Edebiyat ve Tarih" temalı etkinliğin onur konukları Tahsin Yücel ve İnci Aral'ın yanı sıra Nilüfer Açıkalın, Ayla Algan, Şadan Gökovalı, Feyza Hepçilingirler, Arife Kalender, Namık Kuyumcu, Ziya Gürel, İskender Özturanlı, Kerim Yalçınkaya, Yunus Bekir Yurdakul, Sina Akyol, Talat Avcı olacak.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8. Söke Sanat ve Edebiyat Günleri'nin Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement