Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Emirdağ Belediyesince hazırlanan Ramazan etkinliklerinin sonuncusu Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek.

28.08.2011 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emirdağ Belediyesince hazırlanan Ramazan etkinliklerinin sonuncusu Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek.

Program kapsamında sahne alacak Dolunayda Akşam Ekibi, Hz. Peygamber'in hayatını anlatan 'Sultan' isimli tiyatro oyununu sahneleyecek. Dördüncüsü gerçekleştirilen ücretsiz programa Emirdağlılar davet edildi.

-AK PARTİLİLER İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

(FOTOĞRAFLI)

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı iftar yemeği verdi.

Opet dinlenme tesislerinde düzenlenen yemeğe, eski Milletvekili Ahmet Koca, AK Parti İlçe Başkanı Carullah Kolay, Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kardeş, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Dayı, Derviş Aynacı, Kemerkaya Belediye Başkanı Asım Yavuz, Büyükkarabağ Belediye Başkanı Ömer Türkmen, Belde Başkanları, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

-BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

(FOTOĞRAFLI)

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, personeline iftar yemeği verdi.

Belediye Düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğine, İscehisar Kaymakamı Hakan Engin, Garnizon Komutanı Jandarma Başçavuş İlyas Erdoğan, Emniyet Amiri Mustafa Yiğit, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Naci Mermer, İl Genel Meclis Üyesi Selçuk Çirkin, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli katıldı.

Çibik, yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı kutsal bir ay olduğunu kaydetti.

Ramazanın bolluk ve bereket ayı olduğunu belirten Çibik, "Ramazan'ın kendine has güzellikleri var ve biz de bu güzellikleri yaşatmaya çalışıyoruz. İlçede her gün halkla iç içe oluyoruz. Gücümüz yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

-DİNAR'DA ASRİ MEZARLIKTA YAPILAN YENİLİKLER

(FOTOĞRAFLI)

Dinar Belediyesi ve itfaiye ekipleri tarafından Ramazan öncesi başlatılan asri mezarlığın bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanı Saffet Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18. Antalya Karayolları tarafından ilçenin çevre yollarında yeniden yapılandırma ve genişletme çalışması yapıldığını kaydetti.

Eldere'den Dinar'a gelen ana su boru hattının da genişleme sebebiyle yolun altında kalacaktı diyen Acar, şöyle konuştu:

"Çok kısa bir süre içerisinde yaklaşık 600 metre uzunluğundaki hattın yerini Muratlı Mahallesinden yönünü değiştirip mezarlığın içinden, Bölge Trafik İstasyonunun arkasına aktardık. Hattın alınmasından sonra mezarlığın içinde bulunan tüm yollara kilitli parke taşı döşeme, bordur döşeme, çeşmelerin yenilenmesi, şehitliğin bakım, onarım, bayrak ve bayrak direği, şehit mezarlarının tekrar boyanarak isimleri belirleme çalışması yapıldı. Hem bayrama hazırlanarak tozsuz ve temiz bir hazırlık hem de kışın yağmurdan oluşacak su birikintisi ve çamur deryasından kurtulmuş olduk. "

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement