Akpm Başkanı Çavuşoğlu, Manavgat'ta Bayramlaşma Törenine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Akpm Başkanı Çavuşoğlu, Manavgat'ta Bayramlaşma Törenine Katıldı

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde protokol üyelerinin bayramlaşma törenine katıldı.

30.08.2011 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde protokol üyelerinin bayramlaşma törenine katıldı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Çavuşoğlu, bayramların sevgi bağlarını ve dayanışmayı güçlendirdiğini söyledi.

Çavuşoğlu, "Mübarek Ramazan Bayramı'nı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gururla kutladığımız bu mutlu günde kardeşlik ve dayanışmamızın daim olmasını temenni ediyorum" dedi.

Manavgat Kaymakamı Emin Osman Bulgurlu da bu yıl çifte bayram yaşandığını ifade ederek, "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları canlarını verip kanlarıyla yıkayarak bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" diye konuştu.

Bulgurlu, Ramazan Bayramı'nın ülkeye birlik ve beraberlik getirmesini diledi.

Bayramlaşmaya, Manavgat Belediye Başkan Vekili Yusuf Sönmez, Manavgat Garnizon Komutanlığı adına Jandarma Albay Metin Alkay, Oymapınar Belediye Başkanı Tevfik Güven, Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tığlı, CHP İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Maslak, kurum müdürleri, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akpm Başkanı Çavuşoğlu, Manavgat'ta Bayramlaşma Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement