Bank Asya 1. Ligi - Son Dakika
Yerel

Bank Asya 1. Ligi

Bank Asya 1.Ligi'nin yeni lideri Elazığspor'un başkanı Akın Şatıroğlu, mücadele ettikleri ligdeki kulüplerde olduğu gibi takımlarında da birtakım mali sıkıntıların bulunduğunu söyledi.

15.11.2011 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Ligi'nin yeni lideri Elazığspor'un başkanı Akın Şatıroğlu, mücadele ettikleri ligdeki kulüplerde olduğu gibi takımlarında da birtakım mali sıkıntıların bulunduğunu söyledi.

Şatıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oynadıkları son 5 maçta çıkışlarını sürdürerek, liderliği elde ettiklerini söyledi.

Bordo-beyazlı ekibin son 3 sezon içerisinde iyi yönetilmesinin sonucunda bugün mücadele ettiği ligin lideri olarak ne kadar doğru işlerin yapıldığının görüldüğünü kaydeden Şatıroğlu, "Elazığspor kulübü büyük bir camiadır. Bütün Bank Asya kulüplerinde olduğu gibi Elazığspor'da da birtakım mali sıkıntılar var. Ama biz kulüp olarak bu sıkıntıların çözümü aşamasında elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz ve Allah'ın izniyle de futbolcularımıza söz vermiş olduğumuz süreçte de bu ödemeleri yapacağız" dedi.

Mali konularda kimsenin şüphesi ve endişesinin olmaması gerektiğini kaydeden Şatıroğlu, bütün çözümler esnasında Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve futbol kamuoyunun kendilerine destek verdiklerini ve bundan sonra da bu desteklerini Elazığ temsilcisinden esirgemeyeceklerine inandığını vurguladı.

Şatıroğlu, son 5 maçta 13 puan toplayan takımın teknik heyeti ve futbolcularını da canı gönülden kutladığını sözlerine ekledi.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bank Asya 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement