Başkentte Kültür Sanat - Son Dakika
Yerel

Başkentte Kültür Sanat

"Dondurmam Gaymak" filmiyle tanınan yönetmen Yüksel Aksu'nun yeni filmi "Entelköy Efeköy'e Karşı" yarın sinemalarda.

01.12.2011 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dondurmam Gaymak" filmiyle tanınan yönetmen Yüksel Aksu'nun yeni filmi "Entelköy Efeköy'e Karşı" yarın sinemalarda.

Şahin Irmak, Emin Gürsoy, Ayşe Bosse ve Recep Yener'in başrolünü üstlendiği film, metropolde yaşamanın yarattığı sıkıntıdan kurtulup, hep hayalini kurdukları doğayla baş başa bir yaşam sürmek isteyen bir grup ekolojistin Ege'de bir komün köyü inşa etmesini ve ardından gelişen olayları işliyor.

Türk yapımı korku filmi "Musallat 2: Lanet" izleyiciyle buluşacak. Alper Mestçi'nin yönettiği filmde Türkü Turan, Tülay Bursa, Selim Gürata, Zeliha Güney, Saliha İplikçi, Levent Beceren, Başay Okay, Ozan Öğüt, Koray Şahinbaş ve Sinem Öçalır'ın rol aldığı film, 2 yaşından öncesini hatırlayan ve bu karanlık dönemle yüzleşirken kendisine lanetli bir büyü yapıldığını farkeden Elif'in hikayesini anlatıyor.

Nezih Ünen'in yönettiği "Mavi Pansiyon", animasyon film "Hediye Operasyonu" ve Martin Scorsese'nin kamera arkasına geçtiği "Hugo", haftanın diğer yeni filmleri.

-Sinemalardan-

Metropol: "Alacakaranlık", "Hugo", "Musallat 2: Lanet", "Entelköy Efeköy'e Karşı", "Dedemin İnsanları", "Anadolu Kartalları".

Optimum: "Hediye Operasyonu", "Hugo", "Zirveye Giden Yol",

"Alacakaranlık", "Anadolu Kartalları", "Entelköy Efeköy'e Karşı",

"Musallat 2: Lanet", "Alacakaranlık", "Allah'ın Sadık Kulu".

Bahçelievler Büyülü Fener: "Entelköy Efeköy'e Karşı", "Mavi Pansiyon",

"Dedemin İnsanlar", "Alacakaranlık".

Kızılay Büyülü Fener: "Hugo", "Entelköy Efeköy'e Karşı", "Musallat 2: Lanet", "Mavi Pansiyon", "Dedemin İnsanları", "Zirveye Giden Yol",

"Tehlikeli İlişki", "Gelecek Uzun Sürer", "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi", "Alacakaranlık", "Allah'ın Sadık Kulu".

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkentte Kültür Sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement