Bifa Bisküvi, İlköğretim Okullarında 8 Bin Kitap Dağıtacak - Son Dakika
Yerel

Bifa Bisküvi, İlköğretim Okullarında 8 Bin Kitap Dağıtacak

Karaman'da faaliyet gösteren Bifa Bisküvi Fabrikasının, Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Okuyor Kampanyası" çerçevesinde ilköğretim okullarında öğrencilere 8 bin kitap dağıtacağı öğrenildi.

30.12.2011 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da faaliyet gösteren Bifa Bisküvi Fabrikasının, Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Okuyor Kampanyası" çerçevesinde ilköğretim okullarında öğrencilere 8 bin kitap dağıtacağı öğrenildi.

Kampanya çerçevesinde ilk kitaplar Anafartalar İlköğretim Okulunda düzenlenen törenle dağıtıldı.

Burada bir konuşma yapan Karaman Valisi Süleyman Kahraman, kitap okumanın insanların hayatı boyunca başarılı olmasını sağladığını söyledi.

Bugün gelişmiş ülkelerin bu noktalara gelmelerindeki en önemli payın, milletçe kitap okuma oranlarının yüksek olmasından kaynaklandığını ifade eden Vali Kahraman, şunları kaydetti:

"Eğer bizler de ülke olarak bulunduğumuz noktadan daha iyi konumlara gelmek istiyorsak bol miktarda kitap okumalıyız. Ülkemizde ve dünyamızda gelişen olaylar hakkında böylelikle bilgi sahibi olmalıyız. Sizler öğrenciler olarak hedeflerinizi her zaman yüksek tutun. Çıtayı yükseklere taşıyın. Çünkü sizler gelecekte bizlerin yerine geçecek ve bizlerden bayrağı devralarak, ülkemiz için güzel hizmetlerde bulunacaksınız."

Kitap dağıtım töreninde Bifa Şirketler Grubu adına bir konuşma yapan Ali Konukseven ise Bifa Şirketler Grubu olarak her sene okullarda belli sayıda kitap dağıttıklarını vurgulayarak, "Anafartalar İlköğretim okulunda başlattığımız bu kampanyada 4. ve 5. sınıflardaki öğrencilere Kemalettin Tuğcu, Ömer Seyfettin ve Evliya Çelebi gibi yazarların eserlerinden oluşan Türk klasiklerinden seçilmiş toplamda 8000 adet kitap dağıtmayı planladık. Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen 'Türkiye Okuyor Kampanyası' çerçevesinde her türlü desteğe hazırız. Karaman'da kitap okuma oranının yükselmesi bizleri gururlandırır ve mutlu eder" dedi.

Kitap dağıtım programına Vali Kahraman'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Bifa Şirketler Grubu adına Ali Konukseven, Anafartalar İlköğretim Okulu Müdürü Muhiddin Gültekin, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

- KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bifa Bisküvi, İlköğretim Okullarında 8 Bin Kitap Dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement