Bucaspor Basın Sözcüsü Göksu: "Ligin 2. Bölümünde Rakiplerin Korkulu Rüyası Olacağız" - Son Dakika
Yerel

Bucaspor Basın Sözcüsü Göksu: "Ligin 2. Bölümünde Rakiplerin Korkulu Rüyası Olacağız"

Bank Asya 1.Lig'de Elazığspor'u 2-1 mağlup eden Bucaspor'un basın sözcüsü Volkan Göksu, "Ligin 2.bölümünde rakiplerin korkulu rüyası olacağız" dedi.

19.12.2011 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig'de Elazığspor'u 2-1 mağlup eden Bucaspor'un basın sözcüsü Volkan Göksu, "Ligin 2. bölümünde rakiplerin korkulu rüyası olacağız" dedi.

Göksu, yaptığı yazılı açıklamada, ligde Göztepe'nin ardından lider Elazığspor'u yenerek ilk bölümü 2 galibiyetle tamamladıklarını belirtti.

Maddi sıkıntılar ve çeşitli zorluklar içinde kurdukları genç kadronun birbirine alıştığını bildiren Göksu, "Kadromuz gerçek performansını sahaya yansıtmaya başladı. İnanıyorum ki ligin 2. yarısında Bucaspor, rakiplerinin korkulu rüyası olacak, Bank Asya 1. Lig'e fazla gelen bir takım olduğunu göstermeye devam edecektir. Bizi coşkulu tezahüratlarıyla destekleyen taraftarımıza, Sait hoca ve ekibine, cesur yürekli sporcularımıza helal olsun" dedi.

Öte yandan Türkiye Kupası 2. turunda çarşamba günü deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak Bucaspor'da izinli olan Erman, Abdulkadir, Serkan ve Zafer'in bu müsabakada forma giymeyeceği bildirildi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucaspor Basın Sözcüsü Göksu: 'Ligin 2. Bölümünde Rakiplerin Korkulu Rüyası Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement