Bülent Arınç'tan İnegöl Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Açılışı - Son Dakika
Yerel

Bülent Arınç'tan İnegöl Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Açılışı

Bülent Arınç\'tan İnegöl Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Açılışı

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında kullanılan teknolojinin son teknoloji olduğunu belirtti.

13.05.2011 21:42  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl- Alanyurt Köprülü kavşağın yanında bulunan İnegöl Belediyesi Ekmek Fabrikası açılış törenine Başbakan Yardımcısı bursa 1'nci sıra milletvekili adayı bülent arınç, vali yardımcısı ismail demirhan, kaymakam durmuş gençer, belediye başkanı alinur aktaş, ak parti il başkanı sedat yalçın, ak parti bursa milletvekilleri sedat kızılcıklı ve hayrettin çakmak, bursa milletvekili adayları, ak parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, bazı daire amirleri, okul müdürleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında kullanılan teknolojinin son teknoloji olduğunu belirterek, "Fabrikamızdaki sistem ile soframızda yediğimiz ekmeğimiz el değmeden üretilecektir. Kullanılan sistem ve teknolojisi bakımından fabrikamız, Türkiye'de iller dâhil ilk 10 içerisinde yerini almıştır. 3,5 Milyon TL'ye mal olan Halk Ekmek Fabrikamızın ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

İnegöl'e bundan sonra daha sık geleceğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Bursa 1'nci sıra Milletvekili Adayı Bülent Arınç, " İnegöl'de yaşayan binlerce insanımızın bir tüketici olarak sağlıklı gıda açısından kendisine sunulacak ekmeğe de, diğer gıda maddelerine de hemen ulaşması gerekir.Tüketici olarak hepimizi sevindiren bir konudur. Umuyorum ki, İnegöl halkı bundan fevkalade memnun olacaktır. İnegöl'ümüze yapılacak hizmetlerde, milletvekili arkadaşlarımla birlikte Başbakanımızın Başkanlığında en büyük hizmetlerin gelmesi için çalışacağız. Bir taraftan da yerel yönetimlerde Belediye Başkanlarımıza ve halkımıza hizmet sunan bütün kuruluşlarımıza da en büyük katkıyı sağlayacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile İnegöl Belediyesi Ekmek Fabrikası hizmete açıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Bülent Arınç'tan İnegöl Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement