Çankaya Belediyesi, SSK İşhanı'nın Tapusunu Aldı - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediyesi, SSK İşhanı'nın Tapusunu Aldı

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Tapusunu Aldıkları SSK İşhanı'nın Emek Meydanı Olarak Düzenlenmesinin Planlandığını Belirtti

07.01.2011 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, tapusunu aldıkları SSK İşhanı'nın Emek Meydanı olarak düzenlenmesinin planlandığını belirtti.

Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP Çankaya İlçe Başkanı Gökalp Cudi Çalışkan, Çankaya Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekili Oğuz Büyüktanır, Meclis Başkanvekili Fazıl Güleken, meclis üyesi İdris Kılınçkaya, başkan yardımcısı Ali Ulusoy, Emlak İstimlak Müdürü Hikmet Sal'dan oluşan heyet, Çankaya Tapu Müdürlüğü'ne giderek SSK İşhanı'nın tapusunu aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Tanık, Ankara ve Çankaya'ya ilişkin düşlerinden birisini gerçekleştirmek için önemli bir adım attıklarını belirterek, 'Emek Meydanı düzenlemesi, çok katlı otopark ve başkanlık binası yaparak hizmete sunacağımız projenin ve SSK İşhanı tapusunun sevincini tüm Ankaralılarla paylaşıyor, kent merkezinde bir değişim ve dönüşümün müjdesi olarak armağan ediyorum' ifadelerine yer verdi.

Çankaya Tapu Müdürü İbrahim Dulkadir ise SSK İşhanı'nın başkent için önemli bir kamu kuruluşu tarafından alınmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Dulkadir, belediyelerle tapu dairelerinin birlikte anıldığını ve sistemli bir çalışma ile yurttaşlara verilen hizmetin kalitesinin artırılacağını, kentin kuruluş yıllarından itibaren gerçekleştirilen tüm tapu kayıtlarının arşivlerinde bulunduğunu kaydetti.

(MUH-STN) - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediyesi, SSK İşhanı'nın Tapusunu Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement