CHP Adayı Hakan Şimşek Manavgat'ta - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Hakan Şimşek Manavgat'ta

CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek ve CHP heyeti, Manavgat'taki oda ve temsilcilikleri ziyaret etti. (MASİAD) ziyaret etti.

12.05.2011 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek ve CHP heyeti, Manavgat'taki oda ve temsilcilikleri ziyaret etti.

CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek ve CHP heyeti, Manavgat'taki bazı oda ve temsilcilikler ile Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği'ni

(MASİAD) ziyaret etti. Ziyaretlerde CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyesi Halil Kula, milletvekili aday adayları Meral Mengi ve Mehmet Yılmaz ile parti yöneticileri de hazır bulundu.

Hakan Şimşek ve CHP heyeti ilk olarak Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Sami Dursun Doğan, Hakan Şimşek'in seçilecek bir sırada olmasının Manavgat'ın sorunlarının parlamentoda dile getirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Doğan'a teşekkür eden Şimşek, bu yörenin bir çocuğu olarak, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını belirtti.

CHP heyeti daha sonra Bakkallar Odası'nı ziyaret etti. Oda başkanı Abdullah Akca, 'Önce Manavgat deriz' diyerek, "Allah nasip ederse ülkeyi yönetmeye gideceksiniz. Genç ve dinamik biri olarak size çok görev düşüyor" ifadesini kullandı.

CHP iktidarında bakkalların hipermarketlere karşı korunacağını belirten Şimşek, Akca'ya teşekkür etti.

CHP heyetinin bir sonraki durağı ise Dr. Hüseyin Vural İş Okulu oldu. Heyet, burada öğrencilerin hazırladığı gösteriyi izledi. Şimşek, özenle hazırlanmış bir gösteri seyrettiklerini belirterek; öğrencileri, öğretmenleri ve okul idaresini tebrik etti. Şimşek, 'Engellilerin hayattaki tüm engeli kalkacak' diye konuştu.

CHP heyeti daha sonra Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (MASİAD) geçti. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP heyetini karşılayan Başkan Ahmet Boztaş, sivil toplum kuruluşlarıyla "Manavgat milletvekili istiyor" konulu bir çalışma yaparak parti genel merkezlerine gönderdiklerini kaydetti. Manavgat'ın nüfus, vergi, turizm, tarım ve hayvancılık ile coğrafi ve ekonomik verileri ele alındığında 36 ilden büyük olduğunu belirten Boztaş, "Manavgat'tan her siyasi partiden seçilecek bir yerden aday istiyorduk. Hakan Bey bu şansı yakaladı. İnşallah seçilir, bizi orada temsil eder" diye ifade etti.

Boztaş, Çekek Yeri ile Gıda Organize Sanayi Bölgesi projeleri için de Şimşek'ten destek istedi. CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek de Boztaş'a teşekkür ederek, "Gönül ister ki her siyasi partiden Manavgat'tan temsil gücü olsun. Manavgat'ın sesini daha fazla haykırabilelim. Partimiz, onurlu, gururlu bir görev verdi. 12 Haziran'dan sonra da Manavgat'tan kopmayacağız. Tüm projeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz" diye söz etti.

Hakan Şimşek ve CHP heyeti, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Ziraat Odası, Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, İnşaat Odası Temsilciliği ve Mimarlar Odası Temsilciliği'ni de ziyaret etti. Bu ziyaretlerde de Manavgat'ın seçilebilecek bir sırada adayı olmasının önemi üzerinde duruldu.

CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek, tüm proje ve çalışmalarda oda, dernek ve sivil toplum örgütleriyle dayanışma içinde olacaklarını kaydetti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Hakan Şimşek Manavgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement