CHP Aydın Milletvekili Adayı Baydar Söke'de - Son Dakika
Yerel

CHP Aydın Milletvekili Adayı Baydar Söke'de

CHP Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Metin Lütfi Baydar, Söke'de seçim çalışması yaptı.

26.04.2011 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Metin Lütfi Baydar, Söke'de seçim çalışması yaptı.

Baydar, Söke Hayal Dünyası Parkı'nda düzenlenen etkinlikle partilerle bir araya geldi. Etkinliğe, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, CHP Söke İlçe Başkanı Melda Keskin, İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, Sarıkemer Belediye Başkanı İbrahim İlhan, Atburgazı Belediye Başkanı Ahmet Muslu ve partililer katıldı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, Söke tutkunu olduğunu ve artık Söke'de yaşayacağını ifade eden Baydar, CHP'nin seçim bildirgesi hakkında partililere bilgi verdi.

Baydar, Kuşadası, Didim, Söke üçgeninin önemine işaret ederek, şunları söyledi:

"Bu bölgede yapılacak tesislerle ikinci bir Antalya, Belek yaratılabilir. Dünyanın en ünlü takımları Barcelona, Real Madrid veya Fenerbahçe, Galatasaray buralarda kampa niye gelmesin? Söke, yıllardır hükümetler tarafından üvey evlat muamelesi gördü. Söke'nin kasaba görünümünü değiştirmek için yerel imkanlar yetmez, iktidarın da desteği olması gerekir. CHP iktidarında Söke'de hak ettiği değeri alacak. "

Hayal Dünyası Parkı'ndaki etkinliğin ardından Söke Belediyesi'ni ziyaret eden Baydar, burada da CHP'li meclis üyeleriyle toplantı yaptı.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Aydın Milletvekili Adayı Baydar Söke'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement