CHP Evrenseki Belde Örgütü Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Evrenseki Belde Örgütü Törenle Açıldı

CHP Evrenseki Belde Örgütü törenle açıldı.

03.06.2011 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Evrenseki Belde Örgütü törenle açıldı. Gövde gösterisine dönen açılış, büyük coşkuya sahne oldu.

CHP Evrenseki Belde Örgütü, geniş katılımlı bir törenle açıldı. Açılışa, CHP Antalya Milletvekili Adayları Hakan Şimşek, Ahmet Daloğlu, CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyeleri Halil Kula, Mehmet Özen, CHP Manavgat eski İlçe Başkanları Hasan Şimşek, Mustafa Akkuzu, Mustafa Yapır, Taşağıl Belde Örgütü Başkanı Ramazan Tığlı, ilçe ve belde yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri ile gönüllüler ve vatandaşlar katıldı.

CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, birlikteliğin önemine vurgu yaparak, iktidar yürüyüşünde olduklarını söyledi. Halkın CHP'ye karşı büyük ilgisinin olduğunu belirten Tarakçı, 12 Haziran'da, halk iktidarının kurulacağını kaydetti. Tarakçı, 5 Haziran Pazar günü CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Manavgat'ın beldelerinde açılış ve programlara katılacağını belirtti.

CHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Daloğlu ise CHP'nin her yerde oylarını artırdığına işaret ederek, "Vatandaş, ülkenin bölünmek üzere olduğunu görüyor. Somut projelerle CHP, umut haline geldi. İnsanlara verdiğimiz güvenle hayırlı sona ulaşacağız" dedi.

AK Parti'nin ısmarlama anketlerle halkın kafasını karıştırmak istediğini de belirten Daloğlu, AK Parti'nin yaptırdığı anketlere itibar edilmemesini, CHP'nin hızla yükseldiğini, seçimden de birinci parti olarak çıkacağını vurguladı.

"Haramilerin saltanatı 12 Haziran'da bitecek" diyen Hakan Şimşek de şunları kaydetti:

"Ülkenin geldiği durum ortada. Ülkeyi dışa bağımlı hale getirmek isteyen, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerine dinamit koyan bu iktidar 12 Haziran'da gidecek. CHP'lilerin ve Manavgatlıların gözünde bunu görüyorum. "

AK Parti iktidarının tarımı ve köylüyü bitirdiğini belirten Şimşek, şunları söyledi:

"Emeklinin milli gelir artışından pay almasını engellediler. Müslüman olduğunu iddia edenler, bu halka, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa ithal kurban yedirdi. Çiftçi, şoför, tüm halk, 3. 5 liradan mazot alırken, bazılarının çocukları litresi 64 kuruştan gemicik yüzdürdü. Bu ayıbı 12 Haziran'da sandığa gömeceğiz. 2-B arazi sahiplerine öncelik tanıyacağız diyorlar. Böyle bir şey yok. Belirlenen bedelden daha yüksek bir bedel ödeyen kişi o araziyi alacak. Yani dokuz yıldır olduğu gibi yandaş korunacak. "

12 Haziran'dan sonra tüm halkın rahat bir nefes alacağını kaydeden Şimşek, şu görüşleri dile getirdi:

"12 Haziran'dan sonra CHP iktidarında köylüye kullandığı 2-B arazisi bedelsiz olarak tahsis edilecek. Emekliler milli gelir artışından pay alacak. Çiftçi, 1. 5 liradan mazot yakacak. Her yoksul ailenin eline ayda en az 600 lira geçecek. İnsanlar, tarihi geçmiş bulgura, makarnaya mecbur kalmayacaklar. Susuz eve çamaşır makinesi, elektriksiz eve buzdolabı yerine, insanlar kendi paraları ile istediklerini alabilecekler. "

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Evrenseki Belde Örgütü Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement