CHP 'Hayır' İçin Toroslar'da - Son Dakika
Yerel

CHP 'Hayır' İçin Toroslar'da

Toroslar'da Yaşayan Yörük Obalarını Her Yıl Ziyaret Eden CHP'liler Bu Yıl da Referandum Çalışmaları İçin Ziyarette Bulundu

26.08.2010 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toroslar'da yaşayan Yörük obalarını her yıl ziyaret eden CHP'liler bu yıl da referandum çalışmaları için ziyarette bulundu. CHP'liler yörüklerden referandumda 'Hayır' oyu kullanmalarını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin gelenekselleşen Toroslar'daki Yörük obalarını ziyareti bu yıl referandum çalışması için gerçekleşti. İl Genel Meclisi Üyeleri Halil Kula, Gülsüm Özer, CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, ilçe yönetimi ve partiler, 12 Eylülde yapılacak Anayasa değişikliği oylaması öncesinde Toroslar'daki Yörük Obalarını ziyaret etti. Abbas Tarakçı, bu yıl yapılan ziyaretin daha da önemli olduğunu belirterek, 'Ülkemizin geleceği için referandum oylanacak. Bu bilinçle hareket eden ilçe yönetimimiz il genel meclis üyeleri ve referandum seçim komitesi ile beraber Toroslardaki Yörük Obalarını ziyaret ettik' dedi. Sabah erken saatlerde yola çıktıklarını belirten Tarakçı, Ulukapı Sülek, Karacalar Sülek, Hocalı, Hacıobası, Belenobası, Namaras, Uzunlar, Çenger ,Kızılot, Çavuşköy, Saraçlı yaylaları ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyarette referandumun önemi vurgulayan CHP'liler ilçe örgütünce hazırlanan bildirileri de dağıttılar. İl Genel Meclisi üyeleri Halil Kula ile Gülsüm Özer, Yörüklerin sorunlarını tespit ederek çözümü için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. CHP'liler geleneksel hale gelen ziyaretin gelecek yıllarda da devam ettirileceği söyledi.

(MT-VHD-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP 'Hayır' İçin Toroslar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement